TIMELINE

23 Ağustos 2019
Süper Lig ve TFF 1. Lig'den Emine Bulut kararı
Son dakika... Emine Bulut anısına, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de bu hafta maçlar 1 dakika geç başlayacak ve takımlar sahaya siyah pankartla çıkacak.
23 Ağustos 2019
Güven Bana'ya damga vuran Yeşilçam sorusu!
ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana programı her hafta çok konuşulan programlar arasında yer alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, Güven Bana ile izleyicileri ekran başına kilitliyor. Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Güven Bana 22 Ağustos tarihinde 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Güven Bana'nın 8. bölümüne "Şener Şen'in ünlü jilet satma sahnesindeki repliğinde bahsi geçen futbolculardan "Taçsız Kral" şeklinde sözü edilen hangisidir?" sorusu damga vurdu. Yeşilçam'ın en çok sevilen filmleri arasında yer alan Neşeli günlerde yer alan soruyu sosyal medyada gecenin en çok arananları arasına girdi.
23 Ağustos 2019
Kütahya'da feci kaza! 3 ölü, 4 yaralı
Son dakika haberine göre Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, biri ambulans 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
23 Ağustos 2019
O çete Antalya'da yakalandı!
Antalya'da tatil için İstanbul'dan geldikleri belirlenen ve ATM önlerinde sahte para bozdurarak birçok kişiyi dolandıran 2'si kadın 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden Ebru Şimşek tutuklandı, diğer 3'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.
23 Ağustos 2019
Bomba iddia: Carlos Kameni...
İspanyol basını, Fenerbahçe'de kadro dışı olan Carlos Kameni'yi Real Madrid'in istediğini iddia etti. 35 yaşındaki Kamerunlu kalecinin sarı lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
23 Ağustos 2019
Bu gece Beşiktaş! Biri boğuldu öteki ise...
Son dakika haberi... İstanbul Beşiktaş'ta Bayram D. ve henüz ismi öğrenilemeyen arkadaşı giysilerini çıkarıp denize girdi. Denize giren 2 kişiden biri kurtarılırken, diğerinin cesedine ulaşıldı.
23 Ağustos 2019
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika... Meteoroloj, bazı illerimizde kuvvetli yağışlar görüleceğini belirterek "ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" uyarısında bulundu. Peki bugün (23 Ağustos Cuma) hangi illerimizde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Kuvvetli yağış hangi bölgelerimizde etkili olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son uyarılara göre yurt genelinde hava durumu raporu...
23 Ağustos 2019
İşte dünyanın en ilkel kabilesi "Raute Kabilesi"!
Raute Kabilesi dünyanın bilinen en ilginç ve en ilkel kabilesi. Raute Kabilesi'nde yaşayan insanlar maymun avcılığı yapıyor. Kabile üyeleri, yakaladıkları maymunların etini yiyorlar. Kabileden bir üye öldüğünde ise bulundukları yeri terk ediyorlar ve başka bir yere göç ediyorlar. Danimarkalı fotoğrafçı Jan Moller Hansen, modern yaşama uymamakta direnen Raute kabilesinin günlük hayatını görüntüledi. Hansen, kendilerini 'ormanın kralları' diye tanımlayan Raute kabilesinin yaşamına tanıklık etti. İşte çok ilginç yaşamlarıyla Raute kabilesi…
23 Ağustos 2019
Yer: Denizli! Böyle yakalandılar
Sakarya polisinin düzenlediği operasyonla, 104 vatandaşı fuhuş bahanesiyle toplam 40 bin TL dolandıran 4 şüpheli Denizli’de yakalandı. Şüphelilerin emniyetteki tamamlanan işlemleri sonrasında 23 Ağustos Cuma günü Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği öğrenildi.
23 Ağustos 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet Örnek görevden alınırken, bu suretle boşalan göreve Ali Çevik atandı.