Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Süper Kupa finali

2018-2019 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa finalinde Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Süper Kupa finali öncesinde futbolseverler Galatasaray Akhisarspor maçı hakkında araştırma yapıyor. Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusu merakla araştırılan soruların başında bulunuyor. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Galatasaray Akhisarspor maçına dair detaylar...

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2019, 02:14 Güncelleme 07 Ağustos 2019, 18:18
Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Süper Kupa finali

İÇİNDEKİLER

Süper Kupa final karşılaşmasında Galatasaray ile Akhisarspor mücadele edecek. Karşılaşmayı canlı olarak takip edecek olan futbolseverler Süper Kupa finali hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda arama motorlarında Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta sorusu çok araştırılan sorular arasında bulunuyor. Peki, Galatasaray Akhisarspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Galatasaray Akhisarspor maçına dair merak edilenler...

GALATASARAY AKHİSARSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Akhisarspor karşılaşması, 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak. Maç ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TFF SÜPER KUPA MÜCADELESİNİ HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

Galatasaray - Akhisarspor karşılaşmasını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Arda Kardeşler görev alacak.

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, daha önce 10 kez Galatasaray'ın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Meler'in yönettiği 10 maçta Galatasaray, 8 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. Bu maçlarda Galatasaraylı oyuncular 23 sarı ve 2 kırmızı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 30 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

SÜPER LİG'DE CEMİL USTA SEZONU

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonunun Cemil Usta Sezonu olarak oynanmasını kararlaştırdığı belirtildi.