TIMELINE

29 Ağustos 2019
Güven Bana'ya damga vuran Yeşilçam sorusu!
Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, son olarak Güven Bana programıyla büyük bir çıkış yakaladı. Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasında birbirinden ilginç ve sosyal medyada çok konuşulan birçok soru soruldu. Güven Bana'da sorulan ve en çok konuşulan sorulardan birisi ise bir Yeşilçam filmi sorusu oldu. Yarışmacılara "Dünyalılardan tiskiniyorum repliği hangi Yeşilçam filminde geçer?" sorusu yöneltildi. Müge Anlı'nın sevilen programı Güven Bana'da çıkan bu Yeşilçam sorusunun cevabı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki "Dünyalılardan tiskiniyorum" repliği hangi Yeşilçam filminde geçer? İşte Müge Anlı Güven Bana Yeşilçam sorusunun cevabı ve yarışmada sorulan birbirinden ilginç sorular...
29 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı: Çatı uçmalarına dikkat!
Hava durumunu merak eden vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında "rüzgarın kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Hangi illerimizde yağış var? İşte 29 Ağustos hava durumu...
29 Ağustos 2019
Avcılar'da aynı yerde iki zincirleme kaza: 3 yaralı
Avcılar'da aynı yerde arka arkaya meydana gelen iki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
29 Ağustos 2019
Minibüsçülerin kavgasında mermiler yağdı
Avcılar’da, minibüsçüler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Mermilerin yağdığı kavgada 1 minibüsçü yaralanırken, şüpheli ya da şüpheliler olay yerinden kaçtı.
29 Ağustos 2019
Çarşaflı erkek dehşet saçtı
Kağıthane'de kaldırımda sohbet eden 3 kişinin yanına yaklaşan kara çarşaf giymiş bir erkek tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda bir kişi yaralandı.
29 Ağustos 2019
Onu mesleği bu hale getirdi...
Birçok insan mesleğinin ne kadar zor ve yorucu olduğundan şikayet eder durur. Kimileri mesleğini sıkıcı olduğu için beğenmezken kimileri ise mesleğini aşırı tempolu bulabiliyor. Fakat dünyada öyle meslekler var ki yaptığınız işe şükrettirecek cinsten! Dünyanın dört bir yanından sizler için derlediğimiz "dünyanın en zor ve en ilginç meslekleri" sizleri çok şaşırtacak! İşte "bu kadarı da olmaz" diyeceğiniz dünyanın en zor ve ilginç meslekleri...
29 Ağustos 2019
Cumhurbaşkanı Atama Kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı'na yönelik, emeklilik, terfi ve atamalara ilişkin Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29 Ağustos 2019
5 aydır kayıp şahsın ormanlık alanda cesedi bulundu
İzmir'in Bornova ilçesinde, yaklaşık 5 aydır aranan şahsın cesedi ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
29 Ağustos 2019
Başkan Erdoğan: Mevcut THK ile bir yere varamayız
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan " THK mezarlığa dönüştürülmüş durumda. Oradaki uçakların motorları, pervaneleri yok. Yani rezillik diz boyu. Birkaç gün içerisinde bu konuyu da masaya yatıracağız. Mevcut THK ile bir yere varamayız." dedi.
29 Ağustos 2019
Sivas'ta HES kanalı patladı
Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde HES kanalının patlaması sonucu ilk belirlemelere göre, D-100 kara yolundan geçen 3 aracın suya kapıldığı bildirildi.