TIMELINE

07 Ağustos 2019
Araba kullanırken bu uyarıyı görürseniz dikkat!
Otomobiller birçok kişi için günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri. Her gün milyonlarca kişi evine, işine gitmek, bazen de seyahat etmek için otomobil kullanıyor. Peki otomobillerimizdeki uyarı lambalarının ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Birçoğumuzun önemsiz sanıp dikkate almadığı o uyarılar otomobiliniz için hayati önem taşıyabilir! Her gün araç kullanan milyonlarca sürücü belki de bu işaretlerin ne anlama geldiğini bilmiyor. İşte otomobillerde bulunan araç ikaz lambaları ve anlamları...
07 Ağustos 2019
İşte ABD'nin insan hakları anlayışı!
ABD'nin Teksas eyaletinde at üzerindeki iki beyaz polisin bir siyah adamı iple bağlayarak yürütmesini gösteren fotoğrafın internette yoğun tepki çekmişti. Tepkilerin ardından polis yetkilileri özür diledi.
07 Ağustos 2019
Yeni Zelanda’dan NATO’nun Irak tekfine ret
Yeni Zelanda Hükümeti, Yeni Zelanda’nın Irak’ta “görevini yerine getirdiğini” belirterek NATO’nun Irak askeri kurumlarının inşasında yeni bir misyonun parçası olarak kalınması talebini reddettiği açıklandı.
07 Ağustos 2019
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bazı illerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunulurken bazı illerimizde kuvvetli rüzgar beklendiği belirtiliyor. Kısa süreli fırtınalara karşı hazırlıklı olunması gerektiği vurgulanan uyarıda, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklar yaşanabileceği bildiriliyor. Peki bugün hangi illerde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre 7 Ağustos hava durumu...
07 Ağustos 2019
Polisten kaçarken çaya düştü
Başkent’te uygulama yapan trafik polislerini görünce aracını bırakıp koşarak kaçan Adem K., Çubuk Çayına düştü. Adem K.’nin sağ bacağının kırıldığı öğrenildi.
07 Ağustos 2019
ABD'den YPG/PKK'nın paravanı DSG'ye destek
Sputnik'in haberine göre Suriye devlet haber ajansı SANA, ABD’nin Irak’tan Suriye’nin Haseke ilindeki Kamışlı şehrine silah ve mühimmat dolu onlarca araç geçirdiğini belirtti.
07 Ağustos 2019
Bayramda otoyol ve köprüler ile toplu taşıma ücretsiz
Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
07 Ağustos 2019
Sandığınız gibi değil! Meğer Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı...
Çocuklar Duymasın dizisinin 'Meltem'i Pınar Altuğ ile 'Haluk'u Tamer Karadağlı sandığımız gibi değillermiş. Sevilen dizinin oyuncuları hakkındaki o gerçek ikilinin hayranları tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdıkları karakterlerle çok sevilen oyuncular arasına giren Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın her geçen gün hayran kitlesi genişliyor. İkili ile ilgili ortaya çıkan bütün gerçekler kayranları tarafından merakla takip ediliyor. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin 'Meltem'i Pınar Altuğ ile 'Haluk'u Tamer Karadağlı hakkındaki o gerçek...
07 Ağustos 2019
Emin Gürsoy'dan şaşırtan değişim!
1999 yılında yayın hayatına başlayan 'Deli Yürek' dizisinde 'Kuşçu' karakteriyle hafızalara kazınan Emin Gürsoy, yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafıyla dikkatleri üzreine çekti. Emin Gürsoy, dizinin bitmesinin üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen canlandırdığı 'Kuşçu' karakteriyle hatırlanıyor. Deli Yürek'te Kenan İmirzalıoğlu ile olan sohbetleriyle dikkatleri üzerine çeken Kuşçu'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte Deli Yürek'in Kuşçu'su Emin Gürsoy ve ünlülerin yıllar içindeki değişimleri...
07 Ağustos 2019
Konya'da polis memurundan duygulandıran hareket! Yaşlı adam gözyaşlarını tutamadı...
Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde parası çalınan yaşlı ve engelli adam, ifade için gittiği karakolda polis memurları tarafından teselli edilirken, karakolda görevli komiser yardımcısı yaşlı adamın kaybettiği parayı kendi cebinden verdi. Bu davranışın ardından yaşlı adam gözyaşlarını tutamadı.