TIMELINE

24 Ağustos 2019
Türkiye'yi sevindiren gelişme! Aynı ilçede bulundu
Trakya Bölgesi’nde bir süredir doğalgaz araması yapan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde ikinci bir doğalgaz rezervi bulundu.
24 Ağustos 2019
Bir CHP klasiği! Vatandaş isyan etti
CHP belediyeciliği İzmir halkını perişan etti. Dört gündür suların akmadığı şehirde, vatandaşlar isyan etti. Görüntüler, 25 yıl önce İstanbul’da yaşananları hatırlattı.
24 Ağustos 2019
Kandil'i takan yok! Sokak çağrısı karşılık bulmadı
Bölücü terör örgütü PKK'nın sözde yürütme komitesi üyesi Murat Karayılan, üç ildeki görevlendirmeler sonrası örgüt bağlantılı internet sitesinden sokak çağrısı yaptı. Görevden uzaklaştırılan belediye başkanlarına sahip çıkan, alınan karara itirazlarını dile getiren tüm kesimleri de bu direnişe destek vermeye davet eden örgüt elebaşlarından Karayılan’ın kaos, tehdit ve şiddet içeren eylem çağrısı bölge halkında karşılık bulmadı.
24 Ağustos 2019
Eşine kurşun yağdırmıştı! Parkta yakalandı
Bursa'da 10 gün önce cezaevinden tahliye olan eşini silahla yaralayıp kaçan şüpheli 'Botanik Park'ta saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan Serdar T., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
24 Ağustos 2019
EDHO'ya Yeşilçam'dan bomba transfer!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi EDHO tam 4. sezondur izleyicisine aynı heyecanla keyifli dakikalar yaşatıyor. Yeşilçam'ın usta ismi Selda Alkor da atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldığını müjdeledi. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Yeşilçam'ın efsane oyuncusu, "Çok beğendiğim bir dizide oynayacağım" diyerek sevincini paylaştı.
24 Ağustos 2019
Diyarbakır'da feci kaza! Çok sayıda yaralı var
Diyarbakır'da minibüsün saman yüklü kamyona çarpması sonucu 4'ü ağır 8 kişi yaralandı. Jandarma ekipleri kaçan kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Yaralıların Hani ilçesinden düğünden döndükleri öğrenildi.
24 Ağustos 2019
KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
YKS yerleştirme sonuçlarına göre yaşadığı şehirden farklı bir şehirde eğitim görecek olan üniversite öğrencileri KYK yurt başvurularını yapmaya başladı. Başvuru işlemlerini tamamlayan yüz binlerce öğrenci başvuru sonuç tarihi hakkında araştırmalara başladı. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KYK yurt başvurularına ilişkin merak edilenler...
24 Ağustos 2019
Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlıyor?
Kanal D ekranlarında pazartesi akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Zalim İstanbul dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. İlk sezonuyla dikkat çeken Zalim İstanbul dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Zalim İstanbul'un 2. sezon çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Peki, Zalim İstanbul 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak edilenler...
24 Ağustos 2019
Ankara'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin, önce okul duvarına ardından da arıza yapan kamyonu tamir etmeye çalışan baba ve oğluna çarpması iki kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.
23 Ağustos 2019
Facebook'ta bunu yapıyorsanız dikkat! Aslında herkes yanlış biliyor
Sosyal medya devi Facebook ile ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia atıldı. Facebook'un, kullanıcılarına verilerini kontrol etme hakkı veren ‘geçmişi sil’ özelliğinin aslında hiçbir şey silmediği iddia edildi.