TIMELINE

27 Ağustos 2019
Bolsonaro, yardımları reddetti
G7 ülkelerinin Amazonlar'daki yangınların söndürülmesi için yapacağı 20 milyon avroluk yardımı reddeden Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un, "asıl niyetlerini" bu tarz yardımlarla gizlediğini ileri sürdü
27 Ağustos 2019
Adana'da DEAŞ operasyonu
Terör örgütü DEAŞ'a yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Koç başıyla kapıları kırarak evlere giren ekipler, buralarda yaptıkları aramalarda bazı dijital materyallere el koydu.
27 Ağustos 2019
İstanbul'da en çok nereli var?
İstanbul'da Türkiye'nin dört bir yanından insan yaşıyor ve nüfusu her geçen gün katlanarak artıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre İstanbul, 15 milyon 67 bin 724 kişiyle en çok nüfusa sahip il. Peki Medeniyetlerin beşiği İstanbul'da en çok hangi ilden insan yaşıyor? 2019 verilerine göre İstanbul'da en çok nereli var? İşte il il İstanbul'un nüfusu...
27 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı! Bu 11 ilde oturanlar dikkat
Son dakika haberi... Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji'den yayımlanan son verilere göre bugün (27 Ağustos Salı) 11 ilde sağanak yağış bekleniyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağış var? İşte Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre yurt genelinde hava durumu...
27 Ağustos 2019
Hareket halindeki otombil alev alev yandı
Kütahya'nın Gediz ilçesinde bir otomobil alev alev yandı. Olay, Gediz-Kütahya karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Yangınla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
27 Ağustos 2019
Pilot bayıldı! Uçağı yolcu indirdi
İngiltere’nin Manchester kentinden Portekiz’in Madeira adasına sefer yapan uçakta, kaptan pilot fenalaşarak bayılınca, uçağı yolcuların arasındaki başka bir pilot indirdi. Uçak, Porto’ya acil iniş yaptı.
26 Ağustos 2019
Van'da yasak başladı! 30 gün sürecek...
Van'da, 27 Ağustos'tan geçerli, 25 Eylül de dahil olmak üzere 30 gün süreyle her türlü yürüyüş, toplantı, basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma gibi etkinliklerin yasaklandığı bildirildi.
26 Ağustos 2019
İsrail'i uyardı! Bu bir savaş ilanıdır
Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun, işgalci İsrail'in bölgedeki saldırılarının iki ülke arasında bir savaş ilanı olduğunu söyledi. "Egemenliğimizi, bağımsızlığımızı ve toprak bütünlüğümüzü savunma hakkına sahibiz" ifadelerini kullandı.
26 Ağustos 2019
CHP'den ortağı HDP'ye destek ziyareti!
Muharrem İnce'nin de aralarında bulunduğu CHP'li milletvekillerinden oluşan bir grup, terörle bağlantısı olduğu gerekçesiyle Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Türk'e desteğe gitti. İnce, "Sizlerle dayanışma içerisinde olduğumuzu belirtmek için buradayız, desteklerimizi belirtmek için buradayız" ifadelerini kullanırken, HDP'li Ahmet Türk ise "Sayın Cumhurbaşkanı adayımız, değerli yoldaşımız, dostumuz Muharrem İnce ve arkadaşlarını burada görmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum." dedi.
26 Ağustos 2019
İsrailli bakandan küstah 'Türkiye' talimatı!
İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkiye'nin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yürüttüğü faaliyetlerinin durdurulması için önlem paketi hazırlanması emrini verdiğini açıkladı.