TIMELINE

31 Ağustos 2019
Sakın çöpe atmayın! Bakın ne işe yarıyor...
Çöp sandığımız birçok şey aslında akıllıca kullanıldığında öyle işlere yarıyor ki şaşırmamak elde değil! Son zamanlarda birçok YouTuber ve blog yazarının en çok ürettiği içerik çeşitlerinden bir tanesi de atık eşyaları kullanarak ortaya işe yarar yeni bir şeyler çıkarmak. Son olarak bir YouTuber bir kola şişesini çöpe atmak yerine onu değerlendirerek internetini hızlandırmayı başardı! YouTube'ta milyonlarca izlenen kola şişesi ile internet hızını artırma formülü ağızları açık bıraktı. Peki değersiz görüp çöpe atacağımız boş bir kola kutusu ile interneti hızlandırmak nasıl mümkün olabilir? İşte YouTube'ta fenomen olan internet hızlandırma taktiği...
31 Ağustos 2019
Kritik atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Basın İlan Kurumu Genel Kurulu temsilciliklerine 12 kişi görevlendirildi.
31 Ağustos 2019
Meteoroloji uyardı: Sel ve su baskınına dikkat
Son dakika haberi... Meteroroloji'den vatandaşlara uyarılar üst üste geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamada kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken; vatandaşlara "sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması" çağrısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağış var? İşte 31 Ağustos yurt genelinde hava durumu...
31 Ağustos 2019
Hız göstergesi 190 Km’de takılı kaldı
Aydın’da meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Hızla akaryakıt istasyonuna dalan bir araç yakıt pompalarına ulaşmadan yol kenarındaki fiyat göstergelerine çarpıp takla atarak durabildi. Kaza yapan aracın hız göstergesi 190 km’de takılı kalırken facianın eşiğinden dönülen feci kazada sürücüyle birlikte 4 kişi yaralandı.
31 Ağustos 2019
ABD, İran tankerini yaptırım listesine aldı
ABD Hazine Bakanlığı, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na yönelik yaptırımları ihlal ettiği gerekçesiyle Panama bayraklı "Adrian Darya-1" adlı İran tankerini yaptırım listesine ekledi. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ise söz konusu tankerin Suriye'ye gittiği yönünde sağlam bir bilgiye sahip olduklarını söyledi.
31 Ağustos 2019
Tekirdağ'da orman yangını
Son dakika haberi... Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 150 dönüm alan zarar gördü. Yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışması sonrası söndürüldü.
31 Ağustos 2019
Korkunç iddia üzerine emniyet harekete geçti!
Emniyet Genel Müdürlüğünden (EGM), Twitter üzerinden bir kız çocuğuna ait müstehcen fotoğraflar paylaşan kişiler hakkında adli işlemlerin yapılması amacıyla çalışmaların başlatıldığı bildirildi.
31 Ağustos 2019
Merkez Bankası'na kritik atamalar!
Son dakika... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan (Guvernör) Yardımcılıklarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası Başkan Yardımcılıklarına, Oğuzhan Özbaş ve Murat Çetinkaya atandı.
31 Ağustos 2019
Antalya'da facia! 1 kişi öldü, 10 kişinin hayati tehlikesi sürüyor
Antalya'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 28 kişi yaralandı. Alanya, Akseki, Manavgat'taki hastanelere sevk edilen yaralılardan 10'unun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
31 Ağustos 2019
ABD'de alarm! 'Kategori 3'e yükseltildi
ABD Ulusal Kasırga Merkezi, birkaç gün içinde Florida eyaletini vurması beklenen Dorian kasırgasının seviyesinin "Kategori 3"e yükseltildiğini açıkladı.