TIMELINE

30 Ağustos 2019
ABD alarmda! Trump ziyaretini iptal etti!
Atlas Okyanusu'nda ilerleyen ve giderek şiddetini artıran Dorian Kasırgası'nın hafta sonu ABD'nin Florida eyaleti sahillerine vurması bekleniyor. Florida ve Georgia eyaletleri sahillerine vurduğunda şiddetinin Kategori 4'e yükselmiş olacağı kasırga nedeniyle Trump da Polonya ziyaretini iptal etti.
30 Ağustos 2019
İzmir'den acı haber! Kolu raylara sıkışan işçi...
İzmir'in Narlıdere ilçesinde Fahrettin Altay - Narlıdere Kaymakamlık hattında devam eden metro inşaatında iş kazası meydana geldi. Olayda ağır yaralanan 1 işçi kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
30 Ağustos 2019
En az cami hangi ilimizde?
Türkiye'deki camilerle ilgili istatistikler Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Türkiye'nin cami haritasını çıkaran Diyanet, ülke genelinde toplam 84 bin 684 cami bulunduğunu açıkladı. Peki hangi ilimizde kaç cami var? En çok ve en az cami hangi ilimizde bulunuyor? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaç cami var? İşte il il cami sayıları...
30 Ağustos 2019
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji'den 30 Ağustos Cuma günü için beklenen hava durumu raporu geldi. Birçok ilimiz için kuvvetli rüzgr ve kuvvetli yağış uyarısı yapılan açıklamada İstanbul'da da sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. İşte bugünün (30 Ağustos Cuma) hava durumu...
30 Ağustos 2019
Elazığ'da satışa hazır paketlerde eroin ele geçirildi
Elazığ'da polisin belirlediği bir adrese düzenlen operasyonda satışa hazır paketler halinde eroin ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
30 Ağustos 2019
DEAŞ'ın sözde Bağdat valisi öldürüldü
Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın sözde Bağdat valisi terörist Abdusselam Hamed Hammud'un Enbar vilayetinde öldürüldüğü açıklandı. Her ne kadar Aralık 2017'de ülkenin DEAŞ teröründen kurtarıldığı açıklaması yapılmış olsa da Iraklı yetkililere göre, doğudaki Diyala ve kuzeydeki Selahaddin ve Kerkük vilayetleri arasında abluka altındaki örgüt elemanları ferdi olarak bazı silahlı saldırılarda bulunmaya devam ediyor.
30 Ağustos 2019
29 Ağustos Güven Bana yarışması soru ve cevapları
ATV ekranlarında yayınlanan, başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunduğu bilgi yarışması 'Güven Bana'nın yeni bölümü yine ilgiyle takip edildi. Her bölümüyle milyonları ekranlara kilitleyen Müge Anlı ile Güven Bana'nın 29 Ağustos'ta yayınlanan yeni bölümüne ''Atasözüne göre keçiyi yardan uçuran hangisidir?'' sorusu damga vurdu. Peki 'Güven Bana' yarışmasına damga vuran ''Atasözüne göre keçiyi yardan uçuran hangisidir?'' sorusunun cevabı ne? İşte Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasında geceye damga vuran o anlar ve yeni bölümünün tüm soru ve cevapları...
30 Ağustos 2019
İhanet değil hayat kurtarma projesi
CHP yandaşı Cumhuriyet Gazetesi, yalan ve iftirada sınır tanımıyor. Esenler'de donatı alanında kalan ve riskli durumdaki yaklaşık 40 bin konutun ve mücavir ilçedeki aynı durumdaki konutların transferinin sağlanacağı, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini de kapsayan proje ile ilgili asılsız iddia ve ithamlarda bulunan gazete "İhanete devam. Bir yaşam alanı yok oluyor" suçlamasıyla haddini aştı. Terör örgütlerinin sesi olan gazetenin "ihanete devam" diye başlık atması tepkilere yol açtı. Esenler Belediyesi, CHP yandaşı Cumhuriyet'in iftiralarına yönelik açıklamalarda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada "Bu dev proje ihanet değil hayat kurtarma projesidir." ifadelerine yer verildi.
30 Ağustos 2019
Arkadaşını kurtarmak isterken boğuldu
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde önceki gün ceset bulunan derede bir erkek cesedi daha bulundu.
29 Ağustos 2019
Muhtarın kanı yerde kalmadı! O terörist öldürüldü
Siirt'in Baykan ilçesinde düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen "Harun Berxwedan" kod adlı PKK'lı terörist Uğur Dağlı'nın, 3 yıl önce Bitlis'in Hizan ilçesinde kaçırılarak öldürülen muhtarın katil zanlısı olduğu ortaya çıktı.