Advocaat’ın gözdesi Depay

Hücum bölgesine takviye düşünen Advocaat’ın Manchester United’ın gözden çıkardığı eski öğrencisi Memphis Depay’ın ismini yönetime verdiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2016 Güncelleme 14 Aralık 2016, 01:29
Advocaat’ın gözdesi Depay

İÇİNDEKİLER

Takımın hücumda yaşadığı sıkıntıyı ara transfer döneminde çözmeyi düşünen Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın gözdesini TAKVİM açıklıyor... Hollandalı hocanın, PSV'den eski öğrencisi olan Manchester United'lı Memphis Depay'ın alınmasını istediği öğrenildi. Alınan bilgilere göre devre arasında hem Fernandao hem de Emmanuel Emenike'nin gönderilmesini isteyen Advocaat, ileri uçta RVP-Sow rotasyonunun yeterli olacağını düşünüyor. Bu nedenle de her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabilen Hollandalı yıldızla çok yakından ilgileniyor. Manchester United'ın gözden çıkardığı ve ara transferde kiralamayı düşündüğü Memphis için yönetim önümüzdeki günlerde girişimlere başlayacak.

TRANSFER TALEBi DEPAY'DAN MI GELDİ?
Bir başka iddiaya göre ise transferin gündeme gelmesinin sebebi Memphis Depay'ın bizzat kendisi... Manchester United'ta aradığını bulamayan genç yıldızın, gelişiminde çok büyük payı olan Dick Advocaat'la yeniden çalışmak istediği, Hollandalı teknik adama kendisini alması için istekte bulunduğu öne sürüldü. Patlayıcı hızı, kıvrak çalımları ve sert şutları ile tanınan Depay bu sezon toplam 8 maçta oynadı. Ama ne gol atabildi ne de asist yapabildi.

BASININ SÜREKLİ HEDEFİ
Geçtiğimiz sezon başında Manchester United'ın tam 34 milyon Euro ödeyerek PSV'den aldığı Memphis Depay performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. İngiliz basınının sürekli ağır şekilde eleştirdiği genç yıldızın artık Ada'da kalmak istemediği belirtiliyor.

YILDIZI ADVOCAAT'LA PARLADI
2012-2013 sezonunda Advocaat yönetimindeki PSV'de ismini duyuran Memphis ardından United'ın yolunu tuttu.