41 kere maşallah

Fenerbahçe Ülker, Euroleague TOP 16 turunda son iki yılın şampiyonu Olimpiakos'u devirdi. Temsilcimizde Kleiza ve Bo McCalebb ikilisinin ürettiği 41 sayı Yunan ekibinin sonu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2014 Güncelleme 01 Mart 2014, 00:38
41 kere maşallah

İÇİNDEKİLER

Şampiyon Olimpiakos, Ülker Sports Arena'dan çıkamadı! THY Euroleague 8. hafta mücadelesinde son iki sezonun şampiyonu Olimpiakos'u konuk eden Fenerbahçe Ülker, son anlarda sıkıntı yaşasa da rakibini 78-74 mağlup etti.

9-0'LIK SERİYLE BAŞLADIK
Temsilcimizde Linas Kleiza 21, Bo McCalebb de 20 sayıyla galibiyeti getiren isimler oldu. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Vassilis Spanoulis'ten yoksun mücadele eden Olimpiakos'ta ise Perperoglou ve Sloukas 17'şer sayıyla oynadı. Fenerbahçe Ülker, özellikle Bjelica ve Bogdanovic'in hücumdaki etkili oyunuyla maça 9-0 başladı. Sarı-Lacivertliler, 15. dakikayı 32- 29 önde geçti. Fenerbahçe Ülker, 27. dakikada farkı ilk defa 57-47 ile çift hanelere çıkardı. Kanarya, Olimpiakos karşısında dördüncü çeyreğe iyi başlasa da bitime 35 saniye kala 74-72 ile farkı 2'ye inmesine engel olamadı. Taktik faulleri iyi değerlendiren Fenerbahçe böylece Euroleague'deki 4. galibiyetini aldı.

GEREKENi YAPTIK!
F.BAHÇE Ülker koçu Zeljko Obradovic, Olimpiakos maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Euroleague'deki gidişatımızı belirleyecek bir maçtı. Dönüm noktası olarak gördüğümüz bu maçı kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bize gereken galibiyetti. Biz de onu yaptık" diye konuştu.

BARCELONA KORKSUN BİZDEN
F.BAHÇE'nin genç yıldızı Melih Mahmutoğlu, haftaya Barcelona ile oynayacakları maç için iddialı konuştu. Melih, "Efes'in elinden kurtuldular ama onları evinde yeneceğiz" dedi.