Kazanmadan finalde

Paraguay Copa America'da tarih yazıyor. 4 maçını berabere bitirerek yarı finale kadar çıkan Paraguay, Venezuela'yı 0-0 biten maçta penaltılarla eleyerek finalde Uruguay'ın rakibi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2011 Güncelleme 22 Temmuz 2011, 04:02
Kazanmadan finalde

İÇİNDEKİLER

2011 Copa Amerika Turnuvası yarı finalinde Paraguay-Venezuela karşılaşmasında gülen taraf penaltılar sonrası 5-3'lük skorla Paraguay oldu. Grup maçlarında Ekvator, Brezilya ve Venezuela ile berabere kalarak adını çeyrek finale yazdıran Paraguay, bu kez çeyrek finalde karşılaştığı Brezilya'yı penaltılarla geçtikten sonra yarı finalde de yine aynı grupta yer aldığı Venezuela'yı (5-3) penaltılarla geçerek adını finale yazdırdı.. Bu arada karşılaşma sonrası Venezuela ve Paraguay'lı futbolcular birbirine girdi. Araya giren yetkililer olayı büyümeden yatıştırdı. 24 Temmuz'da Uruguay ve Paraguay arasında oynanacak olan final maçını A Haber naklen yayınlayacak.

LARISSA'YA SON 90 DAKİKA
Paraguay'lı güzeller Copa America'ya damga vurmaya devam ediyor.. Gögüsleriyle üne kavuşan manken Larissa Riquelme, Paraguay'ın şampiyon olması halinde soyunacağını söylemişti.. Şimdi futbolseverler son 90 dakikayı iple çekiyor.