Mustafa Sandal’la yazışmalarını ifşa eden Ceren Hindistan, Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü para basıyor

Mustafa Sandal’la yazışmalarını ifşa eden Ceren Hindistan ile birbirine şiddet uygulayıp barışan Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü’nün çalkantılı hayatı işlerine yaradı…Üçlüye reklam teklifi yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2019 Güncelleme 12 Mart 2019, 08:00
Mustafa Sandal’la yazışmalarını ifşa eden Ceren Hindistan, Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü para basıyor

İÇİNDEKİLER

"Reklamın iyisi, kötüsü olmaz" klişesi yine işe yaradı. Geçtiğimiz yaz Mustafa Sandal'la sosyal medyada yakınlaştığını açıklayıp adından söz ettiren Ceren Hindistan'a aşk haberleri prim yaptırdı. Hindistan, "Dünyaca ünlü bir kozmetik firmasından teklif aldım. Yeni sezonda markanın yüzü olacağım" dedi.



Hindistan ile aynı davete katılan sunucu Zeynep Tandoğan ile oyuncu Hazım Körmükçü de bombayı patlattı. Geçen yıl birbirlerine şiddet uygulayan ve kavga sonrası darp izlerini bile basınla paylaşan ikili, üç ay önce ise sürpriz bir kararla barışmıştı. İkili, "Birlikte oynamamız için gelen reklam teklifini değerlendiriyoruz" diyerek şaşırttı.



ŞİDDETİ SİNEYE ÇEKTİ
Geçen yıl nişanlısı Hazım Körmükçü'den şiddet gördüğünü söyleyip soluğu karakolda alan Zeynep Tandoğan, oyuncuyla ilişkisine bir şans daha vermeyi tercih etti. Sunucu, bu kararıyla eleştirildi.
Musti, yazışmalarını ifşa eden Hindistan'a "Bir kadının bunu yayınlatması kendisini rencide eder" tepkisi vermişti.