Best of damat

Fatih Terim'in kızı Buse, 2011 Best Model birincisi Berk Atan ile yeni bir aşka yelken açtı. Eğlence çıkışı görüntülenen çifti, patlayan flaşlar şoke etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2012 Güncelleme 22 Kasım 2012, 00:53
Best of damat

İÇİNDEKİLER

Buse Terim... İmparator Fatih Terim'in küçük kızı... Babasından dolayı sürekli dikkatleri üzerine çeken Buse, aşk hayatıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı ile uzun süreli bir aşk yaşayan Buse, son olarak kendine erkek güzeli sevgili yaptı. Buse Terim'in yeni aşkı 2011 Best Model birincisi Berk Atan oldu.

Önceki akşam Berk Atan ile Zilly adlı mekanda geç saatlere kadar eğlenen Buse Terim, çıkışta gazetecileri görünce kısa süreli şok yaşadı! El ele mekandan ayrılan genç çift sorulara yanıt vermeden, apar topar Buse Terim'in aracına binip uzaklaştı. Moda yazarı olan Buse'nin panik yapması; "Fatih Terim, kızının manken aşkından haberdar mı?" dedirtti!

SABAHA KARŞI EL ELE YAKALANDILAR
Uzun süredir gönlü boş olan Buse Terim, erkek güzeli sevgilisi Berk Atan ile sabaha karşı Zilly çıkışı gazetecilere yakalandı. El ele oldukları görülen çiftin şaşkınlığı yüzlerine böyle yansıdı.


UFUK ÖZCAN