Survivor kim elendi, adadan kim gitti? 9 Haziran Survivor SMS oylama sıralaması nasıl şekillendi?

TV 8 ekranlarında büyük bir heyecanla takip edilen Survivor'da bu akşam kırmızı ve mavi takım iletişim oyununu kazanmak için karşı karşıya geldi. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sona ererken kazanan takım 10'a 6'lık skorla mavi takım oldu. Mavi takım yarışmacıları aileleri ve dostlarıyla görüşerek hasret giderdi. Bu görüşmenin ardından ada konseyi toplandı ve elenen isim için heyecan arttı. İzleyiciler şimdi büyük bir merakla Survivor kim elendi, adadan kim gitti sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 9 Haziran Survivor SMS oylama sıralaması nasıl şekillendi? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 23:00 Güncelleme 10 Haziran 2020, 00:20
Survivor kim elendi, adadan kim gitti? 9 Haziran Survivor SMS oylama sıralaması nasıl şekillendi?

İÇİNDEKİLER

Survivor'da bu akşam iki takım iletişim oyununu kazanmak için mücadele etti ve kıran kırana geçen mücadele sonucunda kazanan takım mavi takim oldu. İletişim ödülünün ardından adada duygu dolu anlar yaşandı. Ödülü kazanan mavi takım yarışmacıları aile bireyleri ve arkadaşlarıyla hasret giderdi. Görüşmenin hemen ardından adada konsey toplandı ve adaya hangi ismin veda ettiği merak ediliyor. Peki, Survivor kim elendi, adadan kim gitti? 9 Haziran Survivor SMS oylama sıralaması nasıl şekillendi? İşte merak edilenler...

SURVİVOR KİM ELENDİ, ADADAN KİM GİTTİ?

Survivor'da bu akşam ada konseyi toplandı. Survivor'da kırmızı takımdan eleme adayı olarak Berkan ve Yunus Emre çıktı. Mavi takımdan ise eleme adayları Yasin ve Evrim oldu. Programın sıkı takipçileri ise hangi yarışmacının adaya veda ettiğini öğrenmek istiyor. Acun Ilıcalı elenen ismin YUNUS EMRE olduğunu açıkladı.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI NASIL ŞEKİLLENDİ?

MAVİ TAKIM: Takımın en çok oy alan ismi CEMAL CAN oldu. İkinci en çok oy alan isim ise NİSA olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: Takımın en çok oy alan ismi BARIŞ oldu. İkinci en çok oy alan isim ise SERCAN olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6'lık skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 6

MAVİ TAKIM: 10

8 HAZİRAN SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bugün Survivor'da ödül oyunununda kazanan takım belli oldu. Performansıyla dikkat çeken KIRMIZI TAKIM mücadeleyi 10'a 2'lik dikkat çeken bir skorla kazanan takım oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da mavi ve kırmızı takım yarışmacıları tek tek eleme için birer isim yazdılar. Kendi isminin yazılmasını isteyen BARIŞ ve CEMAL CAN 4 oyla iki takımın ilk eleme adayları oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5