Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 9 Haziran Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı?

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam iki takım iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. İki takımın yarışmacıları da aileleriyle görüşebilmek için büyük bir çaba sarf etti. Programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. Mücadeleyi hangi takımın kazandığı merak ediliyor. Peki, 9 Haziran Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? İşte yarışmaya dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 09 Haziran 2020, 21:41 Güncelleme 09 Haziran 2020, 22:39
Survivor iletişim oyunu kim kazandı? 9 Haziran Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı programın sıkı takipçileri tarafından sorgulanıyor. Her akşam dikkat çeken gelişmelerin yaşandığı yarışma programında kırmızı ve mavi takım iletişim oyununu kazanmak için büyük çaba gösterdi. İzleyiciler büyük mücadeleyi kazanan takımı öğrenmek için 9 Haziran Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı sorusuna yanıt arıyor.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6'lık skorla MAVİ TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 6

MAVİ TAKIM: 10

8 HAZİRAN SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bugün Survivor'da ödül oyunununda kazanan takım belli oldu. Performansıyla dikkat çeken KIRMIZI TAKIM mücadeleyi 10'a 2'lik dikkat çeken bir skorla kazanan takım oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da mavi ve kırmızı takım yarışmacıları tek tek eleme için birer isim yazdılar. Kendi isminin yazılmasını isteyen BARIŞ ve CEMAL CAN 4 oyla iki takımın ilk eleme adayları oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5