CHP'li Engin Özkoç'un 'not alıyoruz' tehdidine sert tepki: Helalleşmeye noldu?

Yandaşlarını yavaş yavaş kaybeden CHP tehdit siyasetine başladı. Bir grup medya şirketinin CHP tarafından maaşa bağlandığının ortaya çıkmasının ardından yapılan eleştirilere cevap veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 'Not alıyoruz' dedi. Özkoç’un tehditlerine vatandaştan ve siyasilerden tepki geldi. Engin Özkoç'un ifadelerinin fişleme olduğunu belirterek, "Helalleşmeye ne oldu?" diye soruldu.

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2022, 07:15 Güncelleme 19 Ağustos 2022, 07:24
CHP’li Engin Özkoç’un ’not alıyoruz’ tehdidine sert tepki: Helalleşmeye noldu?

İÇİNDEKİLER

Bir grup medya şirketinin CHP tarafından maaşa bağlandığının ortaya çıkmasının ardından yapılan eleştirilere CHP'den yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Memleket Partisi Genel Başkanı ve eski CHP'li Muharrem İnce'nin ifşa ettiği skandal sonrası yükselen eleştirilere işaret ederek açık tehditte bulundu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Özkoç, yaptığı açıklamada CHP'yi eleştiren gazetecileri, 'Not alıyoruz' ifadeleri ile tehdit etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özkoç, "Bugün CHP aleyhine konuşanları özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrası ilk olarak 'Biz de sizdeniz' diye gelecek onlar. Araya karışmasınlar! Bize rüzgârgülleri lazım değil, değişim için çalışacak neferler lazım. Son güne kadar azimle, kararlılıkla çalışmaya devam..." ifadelerine yer verdi.



ÇAKMA DEMOKRATLAR
Skandal açıklama ise büyük tepki topladı. AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Engin Özkoç'un açıklamalarına tepki gösterdi ve "CHP aleyhine konuşanları açık açık fişlediğini söyleyerek tehdit eden bu çakma demokratlar her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza 'Diktatör' diyor. CHP aleyhine konuşanların içi rahat olsun. Türk milleti zekidir..." ifadelerini kullandı. Siyasiler ve vatandaşlar, Engin Özkoç'un ifadelerinin fişleme olduğunu belirterek, "Helalleşmeye ne oldu?" diye sordu.

Canan Kalsın: Parmak sallayan CHP klasiği.
Fatih Selek: Yemin ediyorum seçimde senin zihniyetinin üyesi olduğu hiçbir partiye oy vermeyeceğim. Git şimdi beni nereye not etmek istiyorsan oraya et.
Fatih Aydın: Faşist kimdir, faşistlik nedir, diktatörlük kurma hayalinde olanlar kimlerdir diye sorulduğunda CHP'yi ve Engin Özkoç'u gösterin.


BUNU DA NOT ET CHP
Mustafa Alyansoğlu:
Siz değişimi sevmezsiniz ki! CHP kurultayında 'Muharrem İnce kazanmasın, düzeniniz bozulmasın' diye Muharrem İnce lehine imza veren bazı delegelere, imzalarını çekmeleri karşılığında para teklif edildiği iddia edilenler değişimden bahsediyor. Siz bir şey değiştiremezsiniz. Bunu da not et.

Zeynep Küçük: Helalleşmeye ne oldu? Pardon, PKK, FETÖ, KHK artıklarıyla helalleşme falan yok.
Türk İslam Karakoç: İyi Parti'ye kiralık giden CHP'li vekil, aba altından sopa gösteriyor.