Öğretmen ve öğrenciler pandemiyi fırsata çevirdi

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim yaygınlaştı. Özel derslere talep patladı! Öğretmenler ve üniversite öğrencileri, ek kazanç için kolları sıvadı. İnternette özel ders ilanları vermeye başladı. Saatlik ücretleri ise cep yaktı! İstanbul’da 22 yıllık matematik öğretmeni, 45 dakikalık ders için 350 lira fiyat çıkardı. ‘Ayaklı dershaneyim’ diyen öğretmen, “Anlatmaya gerek yok. Az laf çok iş” diyerek üniversiteyi kazanan öğrencilerinin fotoğraflarını paylaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2021 Güncelleme 20 Şubat 2021, 06:59
Öğretmen ve öğrenciler pandemiyi fırsata çevirdi

İÇİNDEKİLER

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim yaygınlaştı.

Özel derslere talep patladı! Öğretmenler ve üniversite öğrencileri, ek kazanç için kolları sıvadı. İnternette özel ders ilanları vermeye başladı. Saatlik ücretleri ise cep yaktı! İstanbul'da 22 yıllık matematik öğretmeni, 45 dakikalık ders için 350 lira fiyat çıkardı.

'Ayaklı dershaneyim' diyen öğretmen, "Anlatmaya gerek yok. Az laf çok iş" diyerek üniversiteyi kazanan öğrencilerinin fotoğraflarını paylaştı.

Boğaziçi ve ODTÜ'de okudum. Matematik, Fizik ve İngilizce dersi veriyorum. İki saatlik ders ücretim 450 lira. Ders verdiğim öğrencilerin yüzde 90'ı istediği bölümü kazandı. Talepler yoğun olduğu için 3-4 hafta önceden randevu alın.

Sınav formatına hakimim. Her yıl sınava giriyorum. Sayısalda şimdiye kadar Türkiye yedinciliği, İngilizce'de ise Türkiye beşinciliğim var. Öğrenci başarısız olursa dersi bırakırım.