Abbas yolcu

2 sene önce soyulan Makara Rent a Car'dan çalınan 20 bin dolarlık 'Abbas' adlı papağanın başı dertten kurtulmadı. Hırsızların elinden kurtarılan kuş, Garfield cinsi kedinin kurbanı oldu. Geriye sadece tüyleri kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2015 Güncelleme 09 Aralık 2015, 00:56
Abbas yolcu

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ın en işlek caddelerinden olan Yıldız Caddesi üzerinde bulunan, iş adamı Selçuk Kürkoğlu'na ait 'Makara Rent a Car' 5 Aralık 2013 yılında soyuldu. Mercedes, BMW, Hummer, Porshe, Ferrari, Maserati, Corvette ve Audi gibi otomobillerin bulunduğu işletmeye arka kapıdan giren 2 hırsız, içerideki özel eğitimli Alman Kurdu Cesi'yi bayıltıcı sprey sıkarak etkisiz hale getirmişti. Hırsızlar, 3 plazma TV, 6 Ipad, 3 altın kalem, 165 bin dolarlık Frank Müller saat ile 20 bin dolar değerindeki 'Abbas' adlı papağanı kafesi ile çaldı. Emniyetin sıkı takibi sonucunda hırsızlar yakalandı. Papağan da çalınan malzemelerle iş adamına teslim edildi.

KEDİ HALA KAYIPLARDA
Ancak, kafesinin kapısı sürekli açık olan kuşun başı dertten kurtulmadı. Bu kez işletmeye özgürce giren ve geceleri de orada konaklayan kedinin hedefi oldu. Abbas, Garfield cinsi kedi tarafından yenildi. Olay talihsiz kuşun ve kedinin 1 hafta önce ortadan kaybolmasıyla ortaya çıktı. İşletme sahibi Kürkoğlu, sabah işyerini açtığında 20 bin dolar değerindeki papağanı göremedi. İşletmenin arka bölümlerinde Abbas'a ait tüyleri buldu. Oldukça üzgün olan iş adamı, kedinin de hala kayıp olduğunu, kedi tarafından yenilen papağanından ise geriye sadece tüylerinin kaldığını belirtti.

MEVLÜT YÜKSEL