Havada dünya kupası

Dünya Kupası heyecanı yere göğe sığmadı! Almanya-Fransa maçı sırasında uçuşta olan yolcular, skoru merak etti. Telsizle kuleye bağlanan pilot, sonucu öğrendi. Uçaktaki Fransızlar gerildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2014 Güncelleme 09 Temmuz 2014, 00:52
Havada dünya kupası

İÇİNDEKİLER

Futbol tutkunları, Brezilya'da oynanan Dünya Kupası maçlarına kilitlendi. Heyecan ise çılgınlık boyutuna ulaştı. Almanya- Fransa çeyrek final maçı sırasında uçuşta olan yolcuların isteği üzerine telsizden kuleye seslenen pilot, maçın durumunu sordu. Uçakta, yenildiklerini öğrenen Fransızlar ile finale yükselen Alman yolcular arasında gergin daikalar yaşandı.

ALMANLAR SEVİNÇTEN UÇTU
Fransa ile Almanya arasındaki çeyrek final maçı, 4 Temmuz'da oynandı. Rakibine gol izni vermeyen Almanya, maçtan 1-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Futbolseverler Almanya'nın Fransa'yı yenmesine tanıklık ederken, maç sırasında uçakta yolculuk yapan Alman ve Fransız yolcular sonucu öğrenememenin sıkıntısını yaşadı. Heyecandan yerlerinde duramayan yolcular, kabin görevlilerine merak içinde maçın durumunu sordu. Yolcuların ısrarı üzerine görevliler durumu pilota bildirdi. Bunun üzerine pilot, Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek, "Fransız ve Alman yolcular, maçla ilgili bir gelişme var mı diye soruyor. Maç kaç kaç?" diye sordu. Kule görevlisi maç sonucunu söylediğinde ise uçakta kıyamet koptu. Alman yolcular sevinçten havalara uçarken, Fransız yolcular büyük üzüntü yaşadı. Uçuş sırasında bazı yolcular arasında gerginlik yaşandığı, kabin görevlilerinin ise yolcuları güçlükle sakinleştirdiği öğrenildi.