Facebook tuzağı

Genç kız, Facebook'ta tanışıp aşık olduğu adamın evine gitti. Evdeki adam genç kızın içeceğine ilaç koydu. İtiraz eden genç kız gittiği parktan polisi aradı. Ekipler talihsiz kızı baygın buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2013 Güncelleme 30 Kasım 2013, 01:14
Facebook tuzağı

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi Merkez Park'ta eski Türk filmlerini aratmayan bir olay meydana geldi. Osmaniye'de yaşayan Zehra P. (22), sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Adanalı M.Y. adlı şahıs ile tanıştı. Zehra P., bir süre sosyal paylaşım sitesi üzerinden arkadaşlık yaptığı Adana'daki M.Y.'nin yanına gelerek, birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 10 gün aynı evde kalan Zehra P., daha sonra erkek arkadaşı tarafından başka erkeklere pazarlanmak istendi. Ancak Zehra P. bu duruma karşı çıkarak, "Ben seni seviyorum, senin için buraya geldim, seninle evlenmek istiyorum" dedi. M.Y. film sahneleri gibi Zehra P.'nin içeceğine ilaç koymayı planladı. M.Y. mutfakta içine ilaç koyduğu meyve suyunu genç kadına verdi. Genç kadın, meyve suyundan birkaç yudum aldıktan sonra, M.Y.'nin lavaboya gitmesinden fırsat bularak evden kaçtı. Merkez Park'a gelen Zehra P. polisi aradı. Bu arada polis gelinceye kadar, Zehra P. içtiği meyve suyunun etkisiyle kendinden geçmeye başladı. Polis olay yerine gelince kadını yarı baygın halde buldu.

SANAL UYARI
Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan Zehra P. midesi yıkanıp kendine geldikten sonra başına gelenleri polise anlattı. Zehra P. genç kızlara da seslenerek sanal dünyadaki arkadaşlıklara karşı uyanık olmalarını söyledi. Polis, her yerde genç kızı fuhuş batağına sürüklemek isteyen M.Y.'yi aramaya başladı.