İŞKUR KPSS şartsız büro memuru ve danışma personeli alımı yapacak!

İŞKUR İzmir, İstanbul, Ankara olmak üzere 51 şehirde KPSS şartsız 525 büro memuru alımı yapılacağını bildirdi. Büro memuru alımı yapan kurumlar arasında Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü'de bulunmaktadır. Büro memuru alımı için başvuruda bulunmak isteyen adaylardan her bir ilan başvuru şartları farklı olmak üzere en az ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim şartı istenmektedir.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 09:27 Güncelleme 24 Eylül 2019, 16:29
İŞKUR KPSS şartsız büro memuru ve danışma personeli alımı yapacak!

İÇİNDEKİLER

Danışma Memuru Alımı Yapan Şehirler

İstanbul Yalova Kocaeli Tekirdağ Bursa Giresun ve Karabük olmak üzere 7 ilimizde alım yapılacaktır.

Danışma Görevlisi Alımı Yapılan Şehirler

İstanbul Bayburt Antalya Samsun Mersin Karabük Uşak Denizli Osmaniye Afyonkarahisar Burdur İzmir Sakarya Kastamonu Balıkesir Muş Mersin Bartın Kayseri Kocaeli Eskişehir ve Sakarya olmak üzere 22 ilimizde yapılacaktır.

Büro Memuru Alımı Yapan Şehirler

İstanbul Edirne Ankara Çanakkale Düzce Gaziantep İzmir Muğla Aksaray Kocaeli Yozgat Malatya Afyonkarahisar Antalya Karabük Manisa Tekirdağ Karaman Adana Erzincan Samsun Sivas Çanakkale Düzce Eskişehir Aydın Sakarya Niğde Gaziantep Samsun Trabzon Aksaray Kayseri Ordu Konya Çorum Kırşehir Hatay Muş Ağrı Van Amasya Yozgat Bursa Kütahya Uşak Tokat ve Erzurum olmak üzere 48 ilimizde alım yapılmaktadır.

BÜRO MEMURU (GENEL) ALIM İLANLARI

1 – Son başvuru tarihi; 11.10.2019

Mevcut ofislerin ve yakın zamanda taşınacağımız yeni binamızın düzeniyle ilgili faaliyetlere destek olacak İdari İşler Elemanı alınacaktır.

İş tanımı:

Yemek, ikram, servis/ulaşım, temizlik, güvenlik, santral, kurye, çevre ve ofis düzeni gibi idari süreçlerin yürütülmesinde görev almak,

Gerekli satın alma işlerini yürütmek,

İlgili kamu kurumları ile ilişkileri yürütmek, yazışma ve raporlamaları yapmak, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat süreci, vize, ulaşım/konaklama işlerini yürütmek, İdari İşler süreçleriyle ilgili talep edilen raporları düzenli olarak Office programları aracılığıyla hazırlamak, İdari İşler Sorumlusu tarafından verilen saha görevlerini yerine getirmek.

En az lise mezunu, İdari İşler alanında minimum 1 yıl tecrübeli, 30 yaşını doldurmamış, MS Office programlarını kullanabilen, raporlama ve sunum yeteneği gelişmiş, aktif ve hızlı çalışmayı seven, İş takibi ve sonuç alma becerileri gelişmiş, sorumluluk bilinci yüksek, Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan, Askerlik hizmetini tamamlamış,

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005158550&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005158550&isyeriTuru=%C3%96zel

DANIŞMA MEMURU ALIM İLANLARI

1 – Son başvuru tarihi; 24.09.2019

Kartal E5 yan yolda bulunan mai rezidans sitesine danışma görevlisi aranmaktadır. Başvurular mail yoluyla olmaktadır. İnternetten başvuru yapan adayların başvur butonuna tıkladıktan sonra işveren ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Daha önce Site danışmanlığı ve güvenliği yapmış. Bilgisayar kullanabilen adaylar.

TEL:216-4725252, Görüşme yapılacak kişi cihan bey ilana başvuran adayların firma ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005127577&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005127577&isyeriTuru=%C3%96zel