Saldırıyı kınadı!

Serenay Sarıkaya, Fatih’te gittiği mekanda gazetecilere saldırılması hakkında konuştu. Sarıkaya, mekan sahipleri tarafından gazetecilerin darp edilmesiyle ilgili, “Hala şoktayım. Üzgünüm ve hayretler içerisindeyim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2024 Güncelleme 09 Mayıs 2024, 07:00
Saldırıyı kınadı!

İÇİNDEKİLER

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' adlı dizinin galası önceki gün Kuruçeşme'de gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Fatih'te bir mekâna eğlenmişti. Çifti, mekân çıkışı kamuya açık bir alanda görüntülemek isteyen gazeteciler, saldırıya uğramıştı. Sarıkaya, olayla ilgili düşüncelerini soran gazetecilere "Hala o olayla ilgili şok yaşıyorum. Gerçekten hiç haberim yoktu. Mekan tarafından bana hak verilip danışılsaydı bana hiç ait olmayan bu davranış biçimlerinin ortaya çıkmasına gerek kalmadan olay çözülürdü. Çok üzgünüm ve hayretler içerisindeyim" dedi.

"İNANMASI GÜÇ GELİYOR"
Güzel oyuncu, Mert Demir ile olan ilişkisi ile ilgili sosyal medyada ve magazin kulislerinde sıkça konuşulan ve dile getirilen 'Reklam aşkı' iddialarıyla ilgili düşüncelerini soran gazetecilere, "Böyle şeyler milattan önce kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Buna insanların inanması da çok tuhaf geliyor. Ben öyle yaşamıyorum" diye cevap vererek tartışmalara son noktayı koydu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN