Tükeniş hikayesi

Efsane yarışçı Schumacher 11 yıl önce kayak yaparken dengesini kaybetti. Başını kayaya çarpıp komaya girdi. O günden beri hala kendine gelemedi. Eşi Cora ise hem manevi hem de maddi olarak çöktüklerini dile getirdi: Tüm servetimiz bitti. Malikaneden 2+1 eve taşınıyoruz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2024 Güncelleme 23 Nisan 2024, 07:01
Tükeniş hikayesi

İÇİNDEKİLER

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in talihsiz kayak kazasının üzerinden tam 11 yıl geçti. Dile kolay 11 yıldır yatağa mahkum nefes alan Alman pilotun tüm serveti eridi. Haftalık tedavi masrafı 200 bin euro civarında olan ve yıllık 10 milyon Euro ödeyen Michael Schumacher'in eşi Cora, Alman medyasına içini döktü.

SAATLERİNİ SATACAK
2+1 eve çıkacaklarını, 4 milyon dolarlık saat koleksiyonunu da satacaklarını belirtti. Cora Schumacher, başta Ferrari olmak üzere tüm sponsorların da kendilerini yalnız bıraktığını söyledi.

Hiçbir maddi destek vermediklerini belirtti. Şöyle devam etti: Hayat bazen sizi sevdiklerinizle böyle baş başa bırakıyor. Acı gerçeklerle yüzleştik. Artık gücüm de kalmadı. Michael için son çırpınışlarım. Umudum var mı? Bu soruya cevap verebilecek gücüm yok. Ama güçlü olmak zorundayım...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN