Beşiktaş Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. 18. dakikada Semih Kılıçsoy'un golüyle öne geçen Siyah-Beyazlılar, 69. dakikada Emre Kılınç'ı tutamayınca 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda 69 yaşındaki çalıştırıcı istifa etmeyeceğini ve hedefinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunu belirtti.
Ancak maç sonu acil olarak Tüpraş Stadyumu'nda toplanan yönetim, Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırdığını duyurdu. Siyah-Beyazlı yönetim, "Santos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" açıklamasını yaptı. Kulüpten, sezon sonuna kadar takımı Serdar Topraktepe'nin yöneteceği açıklaması da yapıldı. Santos, Beşiktaş'ın başında 3 Türkiye Kupası maçının hepsini kazanırken, Süper Lig'de 13 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Kara Kartal, 1 maç eksiği olmasına rağmen lider Galatasaray'ın tam 36 puan gerisine düştü.
SANTOS'UN TAZMİNATI 500 BİN EURO
Portekizli çalıştırıcıya 500 bin Euro tazminat ödemesi yapılacağı, bunun da mayıs ayından itibaren 5 taksitle ödeneceği açıklandı.
SEMİH ADINI TARİHE YAZDIRDI
Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldız golcüsü Semih Kılıçsoy, Samsunspor filelerini havalandırarak 19. lig maçında 10. golünü kaydetti. Genç yıldız (18 yaş 242 gün), lig tarihinde Besiktaş formasıyla Oktay Derelioğlu'nun (18 yaş 127 gün) ardından bir sezonda 10 gole ulaşan en genç ikinci oyuncu oldu.
