'İnan'ılmaz

Vehbi Koç’un damadı İnan Kıraç, 40 yıllık sekreterini işten çıkardı. Ağabeyi Can Kıraç kızdı. Kriz Rahmi Koç’un devreye girmesiyle şimdilik rafa kalktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 07:01
’İnan’ılmaz

İÇİNDEKİLER

İş insanı İnan Kıraç, bir süre önce kızı İpek'i evlatlıktan reddetti, ardından miras davası açtı. Tüm bunlar sürerken şimdi de asistanı ile karşı karşıya geldiği iddia edildi.
Patronlardunyası.com'un haberine göre İnan Kıraç, 40 yıllık asistanı Ayşe Kurt'u kovdu. Ağabeyi Can Kıraç "İnan'ı bunun için ayıplıyorum. İnan, Vehbi Koç'un damadı olma sorumluluğunu taşıyamamış. 'Koç kültürü' ile yaşamaya devam eden biri olarak 'esef' ediyorum" dedi. Rahmi Koç devreye girdi, eniştesi İnan Kıraç'la görüştü, krizi sonlandırdı.
Bu arada Can Kıraç'ın mesajında çok önemli bir cümle vardı: "İnan Kıraç'ı senden koparanları ve İnan'ı bunun için ayıplıyorum." Can Kıraç'ın işaret ettiği isim, Koç Holding'in muhasebe direktörlüğünü yapmış Emine Alangoya'ydı. İddialara göre, İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç'a açtığı miras davasının arkasında da, evlatlıktan reddetmesinde de, Ayşe Kurt'un işten atılmasında da Emine Alangoya vardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN