Yaralansaydık ligin sonu olurdu

Nijerya basınına konuşan Osayi Samuel, “Eğer oyuncularımızdan biri yaralanırsa, bu sadece kulüplerin değil, tüm ligin sorunu olur. Bence maçı bitirmeleri gerekiyordu” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2024 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:02
Yaralansaydık ligin sonu olurdu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Osayi Samuel, Trabzonspor maçında yaşananlar ile ilgili olarak Nijerya basınına konuştu. Sahaya giren taraftarların tehlikeli olduğunu vurgulayan Nijeryalı futbolcu, "Oyuncular olarak karşılık vermekte haklıydık çünkü bu taraftarlardan bazılarının elinde silah vardı.

Eğer oyuncularımızdan biri yaralanırsa, bu sadece kulüplerin değil, tüm ligin sorunu olur. Futbolcular kendilerini güvende hissetmedikleri ve zarar görebilecekleri bir yere gelmek istemezler. Sahaya atılan cisimler sadece Türkiye'de değil her yerde var, ancak aşırıya kaçıldığında hakem oyunu durdurmak zorunda" ifadelerini kullandı. Osayi söyle devam etti: "Bence maçı bitirmeleri gerekiyordu. Kalecimize bir cisimle vuruldu ve kanaması vardı, dakikalar sonra serbest vuruş oldu ve golü attılar, bu nasıl olabilir? Kendimizi savunmak zorunda kaldık çünkü bu çılgıncaydı."

NİJERYA'DA MANŞET OLDU
Osayi Samuel'in Trabzon- F.Bahçe maçı ile ilgili sözleri Nijerya basınında manşet oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN