Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın ilginç tarzı görenleri şaşırttı! İşte Nurgül'ün yeni hali...

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün farklı tarzıyla şaşırttı. Saçlarına perma yaptıran Yeşilçay, o kareyi takipçileriyle paylaştı. İşte Nurgül Yeşilçay'ın yeni hali ve 14 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2019 Güncelleme 14 Eylül 2019, 07:54
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın ilginç tarzı görenleri şaşırttı! İşte Nurgül’ün yeni hali...

İÇİNDEKİLER


PERMALI NURGÜL
Ünlü
oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün farklı tarzıyla şaşırttı. Saçlarına perma yaptıran Yeşilçay, bu kareye de "Geçmişten geleceğe! Permadan düze" yazdı.


TATLI JEST
Güzel oyuncu ve sunucu Seray Sever, önceki gün Nişantaşı AVM City's çıkışı objektiflere takıldı. Elinde aşuresiyle objektiflere takılan Sever, "Kocama aşure götürüyorum" dedi.


EVLENDİLER
2015'te
vefat eden şarkıcı Kayahan'ın eşi İpek Açar, müzisyen, besteci, söz yazarı ve aranjör Alper Kömürcü'yle dün akşam evlendi. Yaklaşık iki yıldır nişanlı olan ünlü çiftin nikah şahitliğini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu, Levon Kordonciyan ve İlker Kömürcü üstlendi.


SÜPER FİNAL
Bu sene Poll Production'ın düzenlediği Harbiye konserlerinin açılışını yapan Ebru Gündeş, önceki akşam ise final için sahnedeydi. Poll Production'ın düzenlediği Harbiye Açıkhava konserler serisinin açılışını yapan Ebru Gündeş, organizasyonun finaline de imza attı. Temmuz ayında Harbiye'de 5 gün sahne alan Gündeş, geçtiğimiz 2 günde verdiği 2 konserle bu sezon 37 bin 771 kişiyi Harbiye'de mest etmiş oldu. Önceki akşam Sahneye Maticevski imzalı beyaz elbisesi ile çıkan başarılı sanatçı, finalde ise havai fişek gösterisi yaptı.


TEK BAŞINA AVM TURU
Ünlü
sunucu ve oyuncu Ebru Akel, önceki gün Kanyon'daydı. AVM'yi turlayan Akelin şıklığı dikkatlerden kaçmadı.


HER ZAMAN ŞIK
Oyuncu
ve stilist Ece Sükan, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Sükan, uzun bir süre markalar sokağında gezdi. Özellikle sonbahar sezonu moda ürünlerini uzun süre inceledi.


SÜPER TARA
Les
Benjamins'le yapmış olduğu ortak çalışma çerçevesinde Daniel Arsham sergisi İstanbul Nişantaşı'nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz'ın kızı Tara De Vries de önceki gün sergiyi gezdi. Süper Mario heykeliyle fotoğraf çektirdi.


ROMANTİK KOMEDİ İSTİYOR
Oyuncu
Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda boy gösterdi.Uzun zamandan beri setlerden uzak kalan Merve Boluğur "Yeni sezonda TV projesi var mı?" sorusuna "Şu anda yok ama romantik komedi istiyorum çünkü çok çok seviyorum" dedikten sonra yoluna devam etti.


ARKADAŞ CANLISI
Uğruna
11 yılık eşi Demet Şener'den boşandığı Edwina Sponza ile aşkı da sona eren İbrahim Kutluay, önceki gün Bebek'teydi. Esmer bir güzelle birlikte çay içerken görüntülenen İbrahim Kutluay, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için gazetecilere şöyle dedi: "Kendisi çok yakın bir arkadaşım olur.


Kutluay'ın yanındaki güzel, gazetecileri fark edince tedirgin oldu.

AYDIN HAMZA


ANASININ KIZLARI
Lüks markalara olan düşkünlüğüyle bilinen Hande Acar, bu tutkusunu kızlarına da aşılıyor. Sosyetik güzel, önceki gün kızları Mavi ve Masal'ı Zorlu Center'daki Beymen'e götürdü. Minikler, mağazanın VIP bölümünde onlarca kıyafet denerken Hande Acar da onları fotoğrafladı.


YILLAR VIZ GELDİ
Son dönemde şarkıcılığıyla adından söz ettiren Defne Samyeli, önceki gün Zorlu Center'da görüntülendi. 47 yaşındaki Samyeli, her zamanki gibi fit vücuduyla genç kızlara taş çıkardı.


ABD'Yİ MESKEN TUTTU
Annesi Defne Samyeli'nin
izinden giderek modellikten sonra oyunculuğa da merak saran Deren Talu, geçtiğimiz günlerde New York'a gitmişti. Buradaki Moda Haftası'nda podyuma çıkan 22 yaşındaki güzel, önceki akşam New York manzarasında poz verdi. Talu'nun pozu, beğeni yağmuruna tutuldu.


ÖRGÜLÜ SiNEM
Uzun
süredir ekrandan uzak olan Sinem Kobal, tüm vaktini eşi Kenan İmirzalıoğlu ve ailesiyle geçiriyor. Kobal, önceki gün de annesi Nuray Kobal'ı ziyaret etti.


Küçük bir kız çocuğu gibi annesine saçlarını ördüren 32 yaşındaki güzel oyuncu, bu halini de "Anne örgüsü" yazısıyla Instagram hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.


300 BİNLİK TANITIM
Aslı Hünel, 'Bambaşka
Aslı' adlı albümünün tanıtımı için kesenin ağzını açtı. Hünel, altı konserinden kazandığı 300 bin TL ile İstanbul'un birçok yerindeki dev billboardları kiraladı. İstanbul, 1 hafta boyunca Hünel'in fotoğraflarıyla süslenecek.


TRAFİK TELAŞI
Güzel
popçu Derya Uluğ, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Biraz acelesi olduğunu söyleyen şarkıcı, trafik saatine kalmamak için hızlı hareket etti. Bu arada Uluğ, spor ve sade tarzıyla da fit vücudunu gözler önüne serdi.


SOSYETİK ÇİFTTEN SANAT ALIŞVERİŞİ
Sİren Ertan
Kayalar, önceki gün eşi Ersin Kayalar ile Contemporary İstanbul'u gezdi. Sosyetik çift, Boğaz manzaralı lüks daireleri için tablo ve heykel siparişleri verdi.