Fener'den ezeli darbe

Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki derbiyi kazanan Kanarya liderliğini sürdürürken, Siyah-Beyazlılar ligde kalma umutlarını son 2 maça bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2012 Güncelleme 29 Şubat 2012, 01:55
Fener’den ezeli darbe

İÇİNDEKİLER

Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki dev derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 71-65 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, elde ettiği bu galibiyetle ezeli rakibine de büyük bir darbe indirmiş oldu. Çünkü, Beşiktaş, 12 takımlı ligde 7 galibiyetle sondan ikinci sırada. Yani küme düşme hattında. Kartal'ın son derece kritik 2 maçı var. Bu maçlar Beşiktaş'ın kümede kalıp kalamayacağını belirleyecek.

PENNY TAYLOR 21 SAYIYLA FİŞİ ÇEKTİ
Maça dönersek... Kanarya'ya galibiyeti getiren isim, 21 sayı, 9 ribaunt ve 6 asistle Penny Taylor'dı... Öte yandan Fenerbahçe taraftarlarının Beşiktaş'a yönelik zaman zaman küfürlü tezahüratlarda bulunmalarından dolayı maç bir süreliğine hakemler tarafından durduruldu. Kısa bir aradan sonra mücadele tekrar başladı.

TURAN ALKIŞLANDI
Futbolda şike iddialarına yönelik davada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Fenerbahçe Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan, Caferağa Spor Salonu'nda ayakta alkışlandı.