Timsah'ın farkı rengi

Süper Kupa'nın kaybedilmesiyle bozulan moraller ligin başlamasıyla yerine geldi... Sercan'ın golüyle kazanan Bursaspor sezona "Timsah Yürüyüşü" ile start verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2010 Güncelleme 17 Ağustos 2010, 00:00
Timsah’ın farkı rengi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, sahasında ağırladığı ligin yeni ekibi Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı... Yeni transferlerden Stepanov, Vederson ve Nunez'in ilk onbirde sahaya çıktığı mücadeleye Timsah, tutuk başladı. Konya'nın yarı sahaya sıkıştırdığı oyunu açmakta zorlanan Bursaspor'da golcü Turgay da 17'de sakatlanıp oyundan çıktı. Bozulan moralleri her zamanki gibi ateşli taraftarlar düzeltti. Yeşil-Beyazlı tribünlerin müthiş desteğiyle ilk yarının sonlarında etkili gelmeye başlayan Timsah, aradığı gole de Turgay'ın yerine oyuna giren Sercan'ın 41'deki klas vuruşuyla ulaştı.

NUNEZ İLK MAÇINDA ALKIŞLANDI
İkinci yarıda Bursaspor, skorun da verdiği avantajla oyunu rölantiye aldı. Konyaspor bu yarıda daha çok ileride gözükse de net fırsat yakalayamadı. Timsah, evinde oynadığı sezonun ilk maçını tek golle kazanıp 3 puanlı bir başlangıç yaparken, yeni transferlerden Nunez klas hareketleriyle taraftarlardan alkış aldı.