Sosyete çıldırdı

Bu yılbaşında da geleneklerini bozmayan sosyete; Park Şamdan'da buluştu. Çapa çifti gibi birçok sosyetik; 2013'e çılgınca eğlenerek girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2013 Güncelleme 02 Ocak 2013, 00:00
Sosyete çıldırdı

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye, yeni yılı farklı farklı eğlencelerle karşılarken; cemiyet dünyasının önde gelen isimleri geleneklerini bozmadı. Sosyetikler, 2013'ü de birçok sene olduğu gibi Nişantaşı'ndaki Park Şamdan'da karşıladı. Geceye; Celal ile Şebnem Çapa, Yasemin ile Cefi Kamhi gibi birçok seçkin konuk katıldı.

ÖPÜCÜK YAĞMURU...
Dağıtılan yılbaşı süsleriyle renkli görüntüler sergileyen sosyetikler; bir ara sokağa çıkıp Nişantaşı'ndaki havai fişek şovunu da izledi. Eğlencenin en dikkat çeken isimleri ise taktığı gözlüklerle gazetecilere dil çıkartan Celal Çapa ile eşini öpücüklere boğan Sinem Güven'di.

GECENİN EN RENKLİ İSİMLERİ
* Mutlu evlilikleriyle parmak ısırtan Şebnem ile Celal Çapa, partinin en renkli çiftiydi. Gazetecilere dil çıkartan Çapa; 2013'ün ilk saniyesinde de eşini böyle öptü.

* Eski manken Sinem Güven, eşi Murat Ersönmez ile gece boyu mutluluk pozları sergiledi.

* Buket ve Hayrettin Taşdelen gibi birçok seçkin konuğun katıldığı Park Şamdan'daki kutlamada; bu sene de yılbaşı süsleri konuklara dağıtıldı.

* Nilgün ile Mehmet Esinli, gece boyu bol bol dans etti.

* Davete Nuray ile Okan Fenercioğlu çifti de katıldı.

* Yasemin ile Cefi Kamhi, bu seneyi de coşkuyla karşıladı.


UFUK ÖZCAN - HALiL ÇiLiNGiR