Eğlence zehir oldu

Zehirlendi' iddialarıyla mezarı açılan merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra ve kızı Zeynep Özal, eğlence turuna çıktı. Görüntü vermek istemeyen Özallar, basından köşe bucak kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2012 Güncelleme 09 Kasım 2012, 00:04
Eğlence zehir oldu

İÇİNDEKİLER

Türkiye; 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın mezarının açılmasına kilitlenirken; Semra Özal ve kızı Zeynep, stres atmak için eğlenmeye gitti. Özallar, önceki akşam Coşkun Sabah'ı dinledi. Sabah'ın şarkılarına eşlik edip eğlenen Semra Özal ve Zeynep Özal, çıkışta gazetecileri görünce bütün neşelerini yitirdi. Görüntü vermek istemeyen Özallar, korumalarını kapıya yolladı; bu da yetmeyince özel güvenlik görevlisi çağırdı.

ARKA KAPI TAKTİĞİNE BAŞVURDU
Tüm çabalarına rağmen gazetecilerin gitmediğini gören Semra ve Zeynep Özal, 'arka kapı' taktiğini devreye soktu. Zeynep Hanım, ön kapıdan çıkarken; annesi Semra Özal arka kapıya getirilen araçla mekandan uzaklaşmaya çalıştı. Ancak Semra Özal, yine de görüntü vermekten kurtulamadı. Semra Hanım'ın, eşinin mezarı açıldıktan sonra gecelerde görüntülenmek istememesi nedeniyle bu kadar çaba gösterdiği anlaşıldı.

HiÇ KEYFi KALMADI
Eşinin mezarı açıldığı için gecelerde görünmek istemeyen Semra Özal, gittiği mekanın arka kapısından çıktı.


UFUK ÖZCAN