Korumalı dehşet

Eşinden boşanan kadın, adliyeden korumasıyla birlikte çıkarken, oğlu tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Anne öldü, polis Taşdemir şehit oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2014 Güncelleme 12 Mart 2014, 00:00
Korumalı dehşet

İÇİNDEKİLER

İstanbul Adliyesi, dün dehşetin mekanı oldu. Üç çocuk annesi Hanime Aslan (43), kocasından boşanınca iki oğlunun tehditlerine maruz kaldı. Yaklaşık 4 yıl önce büyük oğlu Savaş Z.'nin kurşunlarına hedef olmaktan kurtulan kadına, küçük oğlu Dursun Z'nin de tehditleri yüzünden koruma tahsis edildi. Hanime Aslan, dün 2011'de boşandığı Hızır Z.'ye karşı açtığı "tehdit ve hakaret" davası için İstanbul Adliyesi'ne geldi. 14. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Hızır Z., 11 ay hapis cezası aldı. Duruşma sonrası yanındaki koruma polisi Emrah Taşdemir ile dışarıya çıkan kadına, oğlu Dursun Z., kurşun yağdırdı. Kurşunlar, koruma polisi Taşdemir'e de isabet etti.

RAMBO KAÇAMADI
En küçük oğlu M.S.Z.'nin gözü önünde yapılan saldırıda yere yığılan kadın, hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Taşdemir'e ambulansla hastaneye sevk edilene kadar kalp masajı uygulandı. Hastaneye kaldırıldığında bir süre kalbi yeniden çalıştırılan polis, kurtarılamadı. Facebook'ta kendisini "Rambo" diye tanıtan anne katili Dursun Z., güvenlik görevlileri tarafından kaçmaya çalışırken yakalandı. Bir süre kontrolde tutulan baba Hızır Z. de olay yerinden kaçtı. Polis sabıkalı olan babayı, azmettirici olabileceği ihtimali üzerine arıyor. Hanime Aslan'ın tehdit ve hakaret suçlarından kaydı bulunan Hızır Z.'den şiddet gördüğü için boşandığı öğrenildi.