Bölücü habisler Zillet İttifakı'ndan yüz buluyor! Akşener'den sonra CHP'li Sezgin Tanrıkulu da 'Kürdistan' naralarına sessiz kaldı

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt ziyaretinde patlak veren 'Kürdistan' skandalı bu kez de Muş da meydana geldi. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Muş'ta yaptığı esnaf ziyaretinde bölücü ağızla konuşan bir kişi "Burası gerçekten Kürdistan'dır" ifadelerini kullandı. Önce Siirt'te sonra Muş'ta habis düşüncülerine dile getirerek Kürdistan narası atan bölücülerin Zillet İttifakı'ndan yüz bulduğu bir kez daha gözler önüne serilirken CHP ve İYİ partinin bu durum karşısında HDP incinmesin diye pasif bir tutum sergilemesi toplum vicdanını da yaraladı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2021, 00:39 Güncelleme 04 Kasım 2021, 01:14
Bölücü habisler Zillet İttifakı’ndan yüz buluyor! Akşener’den sonra CHP’li Sezgin Tanrıkulu da ’Kürdistan’ naralarına sessiz kaldı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Muş gezisi kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Tanrıkulu'nun esnaf ziyareti sırasında skandal bir olay patlak verdi.


Geçtiğimiz günlerde Meral Akşener'in Siirt ziyaretinde atılan bölücü 'Kürdistan' naraları, bu kez de Muş da bölücü ağızla konuşan bir kişi tarafından dile getirildi.



BÖLÜCÜ AĞIZLA KONUŞTU: "BURASI GERÇEKTEN KÜRDİSTAN'DIR"
O kişi "Kürtleri inkar ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde biri 'benim dilim ve kültürüm Kürtçedir, burası Kürdistan'dır' dedi adamı hemen tutukladılar. Ama bu suç değil, gerçekten burası Kürdistan'dır" şeklinde skandal ifadeler kullandı.



CHP'Lİ TANRIKULU 'KÜRDİSTAN' NARALARI KARŞISINDA TEK KELİME EDEMEDİ!
CHP'li Sezgin Tanrıkulu, bölücü ağızla konuşan habis düşünceli şahısa tek kelime edemeyip, "Burası Muş biz Türkiye genelinde siyaset yapıyoruz Türkiye'de herkesin bir arada olmasını savunuyoruz parti olarak ve bunun da sonuçlarını alıyoruz. Endişe etmeyin" ifadelerini kullanmakla yetindi.



Önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sonra da CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun bölücü 'Kürdistan' söylemleri karşısında net bir tavır sergiliyememesi toplum vicdanını derinden yaraladı.



HDP İNCİNMESİN DİYE...
İYİ Parti ve CHP'nin Kürdistan' naralarına sessiz kalarak böyle bir tutum sergilemesi, 'ittifak ortakları HDP'yi incitmemek için yapıyorlar' yorumlarını da beraberinde getirdi.



BU TİPLER ZİLLET İTTİFAKI'NDAN YÜZ BULUYOR
Böyle habis düşüncülere sahip bölücülerin, İYİ Parti'nin Zillet İttifakı çatısı altında CHP ile birlikte terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile ortaklık yürütmesinden yüz bularak Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bütünlüğüne, Anayasa'nın ilk 3 maddesine dil uzattıkları gözler önüne serildi.