TIMELINE

28 Mart 2019
F-35'lerde hata üstüne hata!
Belçika Ordusu'nun ABD'den sipariş ettiği 34 adet F-35 uçağının hatalı olduğu ortaya çıktı. Uçakların savaşa uygun olmadığı ve pilotların hayatını tehlikeye sokacağı belirtildi. ABD'ye 4 milyar euroluk toplu ödeme yapan Belçika'nın uçakları 2025'e kadar teslim alması bekleniyordu.
28 Mart 2019
Malatya'da panik yaratan deprem
Son dakika haberine göre Malatya'nın Arguvan ilçesinde sabah 7.19'da 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası can ve mal kaybı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
28 Mart 2019
Macron'dan flaş hamle! O bakanların görevine son verdi
Fransa'nın Avrupa Birliği Bakanı Nathalie Loiseau'nun görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından, Hükümet Sözcüsü ve Parlamento İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Benjamin Griveaux ile Dijital Gelişmelerden Sorumlu Devlet Bakanı Mounir Mahjoubi'nin görevlerine son verildiği bildirildi.
28 Mart 2019
Tekirdağ'da ilginç olay! Kayıp denilen 5 yaşındaki çocuk...
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Evde 5 yaşındaki kızlarını göremeyen çift küçük Y.S.'nin dışarı çıktığını sanarak her yerde aradı. Durumun polis ve zabıta ekiplerine bildirilmesi ile olay büyürken, kayıp olayının kısa süre sonra gerçek olmadığı ortaya çıktı.
28 Mart 2019
Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yayınladığı son tahminler ile bu sorunun yanıtını verdi. Yapılan tahminlerde bugün özellikle Akdeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğlu Anadolu bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İşte 28 Mart 2019 Perşembe hava durumu tahminleri...
28 Mart 2019
Resmen onaylandı! 2030 yılına kadar...
Avrupa Parlamentosu (AP), emisyon salınımının düşürülmesi ile ilgili yasal düzenlemeyi onayladı. Düzenlemeye göre emisyon salınımları 2030 yılına kadar otomobillerde yüzde 37,5, ağır vasıtalarda yüzde 31'e düşürülecek.
28 Mart 2019
Ordu'da korkutan yangın
Ordu'nun Fatsa ilçesinde Dursun Çakmak'a ait olan evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler bir anda büyürken evde bulunan Çakmak yaralı şekilde kurtarıldı.
28 Mart 2019
15 üyeden 14'ü kabul etmedi
ABD, BM Güvenlik Konseyinde tek taraflı Golan Tepeleri kararıyla yalnız kalırken, Konseyin diğer 14 üyesi işgal altındaki bölgenin İsrail toprağı olmadığı konusunda birleşti.
28 Mart 2019
Suud gazetesinden Osmanlı'ya hadsiz iftira
Suudi Arabistan'ın yarı resmi medya organlarından "Ukaz" gazetesi, Osmanlı Devleti'ni, terör örgütü DEAŞ'ın sözde "devletine" benzetme iftirasında bulundu. Uzun süredir Türkiye'ye karşı asparagas haberlerle öne çıkan Suudi Arabistan'ın Ukaz gazetesi, Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararına 2017 yılında tepki gösteren Türkiye'ye ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iftiralarla dolu haberler yapmaya hız vermişti.
28 Mart 2019
Sosyal medyayı salladı! Meğer yıllar önce...
Çarpışma dizisinin Kadir Adalı'sı Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını şoke etti. Son sinema filminde beğenilen bir performans sergileyen Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma dizisiyle hayranları tarafından mercek altına alındı. Çarpışma dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ, büründüğü rol ile Türkiye'nin sevgilisi haline geldi. Gündeme bomba gibi düşen Kıvanç Tatlıtuğ'un eski fotoğrafları sosyal medyayı salladı. İşte o fotoğraflar...