TIMELINE

31 Mart 2019
31 Mart Afyon seçim sonuçları açıklandı mı?
31 Mart 2019 Afyon son dakika seçim sonuçları ve oy oranları açıklandı mı? Afyon 2019 yerel seçim sonuçları ile ilgili son dakika açıklamalarını haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz. Peki Afyon ve ilçelerinde hangi parti kazandı? Seçim sonuçları açıklandığı zaman resmi sonuçlar sitemizde yer alacak. 31 Mart Afyon yerel seçim sonuçları ve tüm detaylar haberimizde olacak. Afyon yerel seçim sonuçları ile ilgili son dakika açıklamalarını, oy oranlarını haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.
31 Mart 2019
Böyle götürüldüler!
Siirt'te, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçim görevlileri ve oy pusulaları, bazı yerleşim yerlerine askeri helikopterle taşındı.
31 Mart 2019
Günlük burç yorumları
Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 31 Mart Pazar günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…
31 Mart 2019
Oylar sayılıyor
Türkiye genelinde 57 milyon seçmen Yerel Seçimler için sandık başına gitti. Oy verme işlemi yurt genelinde saat 17.00 itibarıyla sona erdi, oylar sayılmaya başlandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını Üsküdar'da kullandı.
31 Mart 2019
Milyoner'e damga vuran olay! Murat Yıldırım'ın uyarmasına rağmen...
Atv ekranlarında yayınlanan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümü yine ilgiyle takip edildi. Kim Milyoner Olmak İster'in 815. bölümüne "Sanatla ilgili her şey anlamında kullanılan samimi ifade hangisi olur?"sorusunun sorulduğu yarışmacı damga vurdu. Sunucu Murat Yıldırım'ın uyarmasına rağmen cevabı vermekten geciken yarışmacı Milyoner'in henüz başında yarışmaya veda etti. İşte Kim Milyoner Olmak İster 815. böşlüm soru ve cevapları...
31 Mart 2019
Paris'te bilanço ağır!
Sarı yelekliler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine karşı seslerini bir kez daha duyurmak için sokaklara döküldü. Paris, Avignon ve Bordeaux'daki eylemlerde olaylar çıktı. Ülke genelinde 33 bin 700 kişinin katıldığı gösterilerde 40 kişi gözaltına alındı, 4'ü polis 7 kişi yaralandı.
31 Mart 2019
İsrail askerleri 5 Filistinliyi şehit etti
Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin tüm Filistinlilere katılım çağrısı yaptığı ‘Milyonluk Toprak ve Dönüş Yürüyüşü’ gösterilerine katılanlara İsrail’in tepkisi yine çok sert oldu. 5 Filistinli şehit edildi.
31 Mart 2019
Elazığ’da yangın, 6 kişi hastaneye kaldırıldı
Elazığ’da 5 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
31 Mart 2019
Barselona'da sokaklar savaş alanına döndü
İspanya'nın Barselona kentinde, yeni kurulan aşırı sağ parti Vox'un mitingini protesto etmek isteyen ayrılıkçı Katalan gruplar polisle çatıştı.
31 Mart 2019
En ağır yük!
Kanya'da 45 günlük Suriyeli Zeynep Selman, yatağında ölü bulundu. Otopside, bebeğin zatürreden öldüğü belirlendi.