TIMELINE

05 Mart 2019
PKK'ya para gönderen vakfa darbe!
Kanada Vergi İdaresi denetçileri, Toronto kentinde bulunan Anadolu Kültür Vakfı'nın halktan topladığı yardım paralarını terör örgütü PKK'ya yolladığını belgeleyerek, hayır kurumu statüsünü iptal etti.
05 Mart 2019
İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, başta İstanbul olmak üzere batı bölgelerinde etkisini gösteren kar yağışı, yerini soğuk havalara bırakmıştı. Peki, bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 5 Mart hava durumu tahminleri...
05 Mart 2019
Beyaz Saray yayınladı! Trump'tan Türkiye adımı
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin gelişmiş ekonomisini gerekçe göstererek, Türkiye'yi gelişmekte olan ülkelere tanınan Genelleştirilmiş Tercihler Sistemi Programı'ndan çıkarmak istediğini duyurdu. Trump ayrıca, Hindistan'ın da söz konusu programdan çıkarılacağını ifade etti.
05 Mart 2019
İstanbul'da gece yarısı dehşet!
Bahçelievler'de anne ve kızı, evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Anne ve kızının cesetleri, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
05 Mart 2019
Macron'dan Avrupa'ya açık mektup
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri öncesinde "Avrupa'nın rönesansı" için bir dizi çalışma yapılması gerektiğini belirtti.
05 Mart 2019
Oktay Kaynarca'ya hayranlarından tam not
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5 Mart'ta 127. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Milyonların severek izlediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, nefes kesen senaryosu kadar oyuncuları ile de çok konuşuluyor. Son olarak dizide Hızır Çakırbeyli karakteri ile gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca yaptığı otomobil seçimiyle çok konuşuldu. Eşkıya'nın Hızır'ı Oktay Kaynarca, yaptığı seçimle hayranlarından tam puan aldı! İşte başta Oktay Kaynarca olmak üzere ünlülerin otomobilleri...
05 Mart 2019
Milyoner'e damga vuran an! Henüz ilk soruda...
Kim Milyoner Olmak İster 4 Mart yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'in 809. bölümüne ilk soruda elenen yarışmacı damgasını vurdu. Kendinden emin tavırlarıyla soruyu yanıtlayan yarışmacının ilk soruda elenmesi sosyal medyada çok konuşuldu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümüne damga vuran o an ve 809. bölümde yarışmacılara yöneltilen tüm soru ve cevaplar..
05 Mart 2019
Trump ve ailesine büyük şok
ABD Başkanı Donald Trump ve yakın çevresi hakkında, Rusya soruşturmasında adaleti engellemek ve yolsuzluk yapmanın da olduğu birçok suçlamadan soruşturma başlatıldı.
05 Mart 2019
Uzman çavuş alımı başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir?
Hayalindeki mesleği icra etmek isteyen vatandaşlar uzman çavuş alımı başvuruları nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. Peki, uzman çavuş alımı başvuru şartları nelerdir? İşte uzman çavuş alımıyla ilgili merak edilen detaylar...
05 Mart 2019
Bay Kemal'den güldüren trafik sorunu çözümü!
Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında İstanbul'un trafik sorunu konusundaki çözüm formülüne ilişkin açıklama yaptı. Bay Kemal İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun uzmanları toplayacağını, 'bu sorunu çözün' diyeceğini ve böylece sorunun akılcı bir şekilde çözüleceğini ifade etti. Bay Kemal'in trafik sorunu için yaptığı bu açıklama güldürdü...