TIMELINE

07 Mart 2019
Meteoroloji'den son dakika yağış uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporları gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden dün yapılan sağanak yağış uyarısından sonra vatandaşlar 'bugün hava nasıl olacak?' sorusunu araştırıyor. Peki, ülke genelinde son tahminlere göre hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Ankara'da hava nasıl olacak? İşte 7 Mart 2019 güncel hava durumu raporu...
07 Mart 2019
Vatandaşlar duyar duymaz oraya akın etti!
Yapımına 2013 yılında başlanan Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu, cami ibadete açıldı. Çok sayıda vatandaş Çamlıca Camii'ndeki ilk sabah namazını kılmak için camiye geldi.
07 Mart 2019
ABD'yi sarsan itiraf!
ABD'nin Arizona Eyaleti Cumhuriyetçi Senatörü Martha McSally, ordudaki görevi sırasında üst düzey bir subay tarafından tecavüze uğradığını açıkladı.
07 Mart 2019
İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti
İsrail askerlerinin, Gazze'deki "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerine müdahalesinde açtığı ateş sonucu yaralanan Filistinli bir çocuk şehit oldu.
07 Mart 2019
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail savaş uçaklarının, Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bir noktayı vurduğu belirtildi.
07 Mart 2019
İsrail'de Arap ittifakına seçim yasağı
İsrail'de Merkez Seçim Komisyonu, 2 partiden oluşan bir Arap ittifakının nisan ayında yapılması planlanan meclis seçimlerine girmesinin yasaklanması yönündeki talebi onayladı.
07 Mart 2019
Yıllar Sultan II. Abdülhamid Han'ı böyle değiştirmiş...
Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı ve 113'üncü İslam halifesi Sultan II. Abdülhamid, Osmanlı'nın en çok araştırılan sultanı oldu. 33 yıllık hükümdarlığı boyunca Osmanlı topraklarına birçok hizmette bulunmuş olan Sultan II. Abdülhamid Han, devlet ve hilafet mührünü abdestsiz basmayacak kadar dindar bir yaşam sürmüştü. Ulu Hakan'ın gençlik fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Yıllar Sultan Abdülhamid Han'ı böyle değiştirmiş...
07 Mart 2019
Evde bakım maaşı ne kadar oldu?
Bakıma muhtaç olan kişilere verilen evde bakım maaşı birçok kişi tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. 2019 yılına girilmesiyle birlikte evde bakım maaşı ne kadar oldu sorusu da merak ediliyor. Peki, evde bakım maaşı başvuru şartları neler?
07 Mart 2019
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, PSG'yi eledi
Manchester United, Şampiyonlar Ligi Son 16 turu rövanş maçında 2-0 mağlup olduğu Paris Saint-Germain ile Fransa'da karşılaştı. İngiliz ekibi Paris deplasmaında tarih yazarak 3-1'lik galibiyetle adını Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yazdırdı. İşte Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran Paris Saint-Germain - Manchester United karşılaşmasından kareler...
07 Mart 2019
Kuzgun 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV ekranlarının dikkat çeken dizisi Kuzgun yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Yeni bölümün ardından Kuzgun 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte Kuzgun dizisine dair önemli detaylar...