TIMELINE

02 Mart 2019
Müslüman politikacıya çirkin yakıştırma!
ABD Kongresi'nin ilk başörtülü Müslüman üyesi Ilhan Omar, West Virginia Eyalet Meclisi binasına Cumhuriyetçiler tarafından asılan bir afişte, 11 Eylül saldırılarını düzenleyen teröristlere benzetildi. Ilhan Omar, "Daha uzağa bakmaya gerek yok. Cumhuriyetçi Parti afişte beni teröriste benzetiyor ve kimse onları kınamıyor." diyerek tepki gösterdi.
02 Mart 2019
Trump'tan 'Otto Warmbier' açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'de bir yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan ve kısa süre sonra hayatını kaybeden Amerikalı öğrenci Otto Warmbier'in ölümü konusunda Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un bilgisi olmadığı şeklindeki açıklamasının yanlış anlaşıldığını savundu.
02 Mart 2019
Cezayir karıştı! Sivil halk polisleri korudu
Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın 5'nci kez cumhurbaşkanlığı adaylığını protesto eden halk bir kez daha sokakları doldurdu.
02 Mart 2019
A Takımı'nda unutulmaz an!
A Haber ekranlarında yayınlanan Milletin Adamı belgeselinde Başkan Erdoğan'ın milletle olan samimi diyaloğu ekrana taşındı. Belgeselde Atv'nin efsane programı A Takımı'nın kaptanı merhum Savaş Ay'ın piyano çaldığı ve dönemin başbakanı, Başkan Erdoğan'ın da ona eşlik ettiği bölüm dikkat çekti.
02 Mart 2019
Ankara'da şaşırtan olay!
Ankara Çankırı Caddesi'nde alkollü olduğu öğrenilen bir kişi yolun ortasına yatarak trafiği tehlikeye soktu. Sürücüler yerde yatan kişiyi son anda fark etti. Ambulansa binmek istemeyen alkollü kişi sağlık ekiplerine de zor anlar yaşattı.
02 Mart 2019
İşte 'Milletin Adamı' Erdoğan...
Başkan Erdoğan, siyaset hayatı boyunca halktan kopmadı. Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılaşan Erdoğan, her daim milletin gönlünde kendine yer buldu. A Haber, Erdoğan'ın hayatından bazı kesitleri, 'Milletin Adamı' belgeseli ile ekranlara taşıdı. İşte Başkan Erdoğan'ın gönüllerde taht kuran o görüntüleri...
02 Mart 2019
Özel harekat polislerini taşıyan pikap tırla çarpıştı
Artvin'de meydana gelen trafik kazasında pikabın tır ile çarpışması sonucu 5 özel harekat polis memuru yaralandı.
02 Mart 2019
Murat Yıldırım hakkında şaşırtan gerçek!
Kim Milyoner Olmak İster'in başarılı sunucusu Murat Yıldırım, kısa sürede milyonların gönlünü kazandı. 39 yaşındaki Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı güzel İmane Elbani ile evlendi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki başarılı sunumuyla kariyerine devam eden Murat Yıldırım, daha önce de evlilik yaptı. Peki yakışıklı sunucu Murat Yıldırım'ın eski eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? O ismi öğrenince çok şaşıracaksınız... İşte başta Kim Milyoner Olmak İster'in sevilen ismi Murat Yıldırım olmak üzere ünlülerin eski eşleri ve sevgilileri...
02 Mart 2019
'Şansımızı deneyelim' diyerek aradı ve...
Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere seslendi.
02 Mart 2019
Çamlıca Camii’nde yapılan ışık testleri görsel şölen oluşturdu
"Çamlıca Camii’nde yapılan ışık testleri görsel şölen oluşturdu" haberi için lütfen tıklayın...