TIMELINE

09 Mart 2019
Başkan Erdoğan'dan bir ilk!
Başkan Erdoğan ilk defa oy kullanacak 2,5 milyon gence, özel hazırlanan videolu mektup uygulaması ile seslenecek. Gençler, bu mektubu kendilerine hitaben Erdoğan'ın ağzından sesli ve görsel olarak dinleyebilecek.
09 Mart 2019
Büyük bir gürültüyle düştü! Yol ulaşıma kapandı
Doğu Karadeniz’i dağ zirvesi olmadan Doğu Anadolu’ya bağlayan tek geçiş güzergahı olan Tirebolu-Gümüşhane karayolunun Araköy köyü mevkiinde heyelan meydana geldi. Hemen ulaşıma kapatılan yolda araçların beklediği sırada büyük bir gürültüyle kayalar yola düştü.
09 Mart 2019
17 yaşındaki gencin sır ölümü!
İstanbul Bahçelievler'de günlük olarak kiralanan bir evde silahla başından vurulmuş olarak bulunan 17 yaşındaki Uğur adlı genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Gencin polis tarafından arandığı belirlenirken olayın hemen ardından kaçan kişiler aranıyor.
09 Mart 2019
ABD'de şok! İstifa edeceğini açıkladı
ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri Heather Wilson, görevinden istifa edeceğini açıkladı. Wilson'un, Savunma Bakan Vekili Shanahan ile iyi anlaşmamasından dolayı Teksas Üniversitesinin teklifini kabul ettiği ileri sürüldü.
09 Mart 2019
Diyarbakır'da HDP'ye operasyon!
Diyarbakır’da güvenlik güçleri tarafından HDP il binasına operasyon düzenlendi. Polis, kapatılan parti binasının kapısını kırıp içeri girerek 7 kişiyi gözaltına aldı.
09 Mart 2019
'Mayalılar'ın son üyesi yakalandı!
Kendilerine "Mayalılar" ismini veren ve polisin çökerttiği hırsızlık çetesinin son üyesi yakalandı. Bir kişinin yaklaşık 100 bin lirasını çalan cezaevi firarisi Garip Mayalı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
09 Mart 2019
Bağcılar'da 16 katlı otelde yangın!
İstanbul Bağcılar’da bulunan bir otelin odasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, otelde bulunan yerli ve yabancı 80 turist panikle kendilerini dışarı attı.
09 Mart 2019
CHP'li adayın mikrofon skandalına tepkiler büyüyor!
CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin çok büyük bir skandala imza attı. Yaptıkları miting esnasında mikrofon açık unutulunca 'Kürdistan' diyalogları ortaya çıktı. Sözde iş adamı, "Bizim oy Kürdistan'a" ifadesini kullandı. Selman Hasan Arslan ise, "Bize verecek demektir." diyerek HDPKK ile yaptıkları ittifakı bir kez daha kanıtladı. Sosyal medyadan tepkiler geldi, partililer isyan etti.
09 Mart 2019
Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT yasasıyla ilgili son gelişmeleri büyük bir merakla araştırıyor. EYT'de son durum ne sorusu merak edilen soruların başında yer alıyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı? İşte detaylar...
09 Mart 2019
Sahteciliğe bulaşanlar 31 Mart'ta gereken cevabı alacak!
CHP-HDP- İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın adı sahte senet tahsil skandalına karıştı. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, A Haber ekranlarında 'sahte senet' skandalını değerlendirdi. Akbaşoğlu, "Milleti, devleti kandırmaya çalışanlar, millet tarafından 31 Mart günü sandıkta gerekli cevabı mutlaka alacaklar." dedi.