TIMELINE

04 Mart 2019
Ülke şokta! 'Krakatau'nun Çocuğu' uyandı!
Anak Krakatau Yanardağı'na, artan volkanik hareketlilik nedeniyle yaklaşılmaması istendi. Yanardağdaki volkanik hareketliliğin ani bir patlama riski taşıdığı bildirilen açıklamada, bölgede faaliyet gösteren balıkçılara ve halka, yanardağ kraterine 5 kilometreden fazla yaklaşmamaları uyarısında bulunuldu.
04 Mart 2019
Tarihi konakta yangın
Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Hamamönü'nde restoran olarak işletilen tarihi konakta çıkan yangın bitişikteki iki konağa sıçradı.
04 Mart 2019
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk iş gününde vatandaşlar 'bugün hava nasıl olacak?' sorusunu araştırıyor. Geçtiğimiz hafta, başta İstanbul olmak üzere batı bölgelerinde etkisini gösteren kar yağışı, yerini soğuk havalara bırakmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 4 Mart hava durumu tahminleri...
04 Mart 2019
ABD'de hortum felaketi! Bilanço artıyor
ABD'de Alabama eyaletini vuran hortumda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye çıktı. ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Alabama halkından ''dikkatli ve güvende'' olmalarını istedi.
04 Mart 2019
Ortalık savaş alanına döndü
İstanbul Şişli'de kontrolden çıkarak kaldırımdaki iki reklam panosu ve bir ağacı devirdikten sonra takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
04 Mart 2019
Okullar ne zaman kapanacak?
Havaların ısınmasıyla birlikte öğrenciler yaz tatili ne zaman sorusuna yanıt aramaya başladı. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ne zaman sona ereceği büyük merak konusu oldu. Peki, okullar ne zaman kapanacak? İşte cevabı...
04 Mart 2019
23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
Hayalindeki mesleği icra etmek için sınava giren binlerce polis adayı, 23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 23. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen detaylar...
04 Mart 2019
Bakan Albayrak: Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak güçlü finansal altyapı için...
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Esenyurt'ta Trabzonlu vatandaşlar ile bir araya geldi. Bakan Albayrak o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
04 Mart 2019
Bebeklerde diş çıkarma belirtileri nelerdir?
Bebeklerde diş çıkarma süreci anne ve babalar için oldukça sıkıntılı geçen bir süreçtir. Ebeveynler bu süreçte bebeklerde diş çıkarma belirtileri nelerdir sorusuna büyük bir merakla yanıt arıyor. Peki, bebeklerde diş çıkarma süreci ne kadar sürer? İşte bebeklerde diş çıkarma süreciyle ilgili merak edilenler...
04 Mart 2019
Lütfü Savaş'tan bir skandal daha! Bu da mı şaka?
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş seçim için yaptığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşa "Oy vermezseniz şerefsizsiniz" demiş ve büyük tepki toplamıştı. Savaş'ın skandalı bununla da bitmedi. Altınözü Hanyolu köyünde de vatandaşlara tehditler savuran Savaş, "Düzgün oy vermezseniz bir daha bu köye gelmem" ifadesini kullandı.