TIMELINE

05 Nisan 2024
Yunanistan'da yakalandı! Türkiye'ye iade edilecek
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden, "yasa dışı online kumar ve bahis amaçlı web sitesi kurmak ve yönetmek" suçundan kırmızı bültenle aranan Yaşam Ayavefe'nin, Türkiye'ye iade edilmek üzere Yunanistan'da yakalandığı bildirildi. Şüphelinin, Türkiye'ye iadesine yönelik gerekli çalışmaların başlatılması amacıyla Adalet Bakanlığı'na talepte bulunuldu.
11 Mart 2019
ABD'nin kuklası Guiado'dan skandal çağrı
Caracas'ın önemli bölümüne yeniden elektrik verilmeye başlanan ve 3'üncü gününe giren kesinti nedeniyle bugün tüm eğitim kurumlarında tatil ilan edilirken devlet daireleri de hizmet vermeyecek. Kendini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Guiado, askerlere Devlet Başkanı Maduro'yu desteklememe çağrısını yineledi. Muhalefet elektrik kesintisinden ötürü hastanelerde 18 kişinin hayatını kaybettiğini öne sürerken Sağlık Bakanı Alvarado bu haberleri yalanladı
11 Mart 2019
O kaza sonrası Çin harekete geçti!
Çin'de, Etiyopya'daki kaza sonrası Boeing yolcu uçağı kullanan yerel firmalara, uçakların uçuşlarını geçici olarak durdurması talimatı verildi.
11 Mart 2019
Polise pazarlık teklif edince...
Ankara Çankaya'da bir spor salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Ahlak Büro Amirliğine götürülen şüphelilerden Erol Y, Yavuz K. ve Eda K. ile iş yeri yetkilisi olduğunu beyan eden Emre İbrahim U. adliyeye sevk edilirken diğer şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
11 Mart 2019
Meteoroloji tarih verdi | Salı gününden sonra...
Mart ayının gelmesiyle artmaya başlayan hava sıcaklıkları İstanbullulara güneşli bir hafta sonu yaşattı. Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlerine göre Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, İskenderun Körfezi, Antalya, Mersin ve Burdur'un doğusu, Isparta'nın güney kesimleri ile sabah saatlerinde Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Haftanın ilk günü İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? İşte 11 Mart hava durumu raporu...
11 Mart 2019
Ortaya çıkan fotoğrafıyla herkesi şaşkına çevirdi
Geçen ay İbrahim Kutluay'la çekişmeli boşanma davasını geri çekip anlaşmalı şekilde yollarını ayıran Demet Şener, son olarak kendisini Edwina Sponza ile aldattığını öne sürdüğü Kutluay'dan boşanırken psikolojik şiddet gördüğünü söyledi. Yaşadığı sancılı boşanma süreciyle çok konuşulan Demet Şener, şimdi de ortaya çıkan eski fotoğraflarıyla gündeme oturdu! Demet Şener'in yıllar önceki halini ortaya koyan fotoğraf, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında oldu! İşte başta Demet Şener olmak üzere ünlülerin eski halleri...
11 Mart 2019
İstanbul'da korku dolu anlar
Beşiktaş’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı. Kazaya karışan araçta bulunan çocukların korkusu gözlerine yansıdı.
11 Mart 2019
Bomba iddia! Trump'tan 8,6 milyar dolarlık istek
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kongre'ye sunacağı 2020 bütçesinde, ABD-Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar ve diğer masraflar için 8,6 milyar dolar ödenek isteyeceği iddia edildi.
11 Mart 2019
Cumhurbaşkanı Erdoğan İskenderun’da Kur'an-ı Kerim okudu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapımı tamamlanarak ibadete açılan Nihal Atakaş Camii'de yatsı namazını kıldıktan sonra Kuran-ı Kerim okudu.
10 Mart 2019
ABD ortalığı ayağa kaldırmıştı! 13 dakikalık kirli oyun
New York Times (NYT), geçen ay Venezuela'ya sokulmaya çalışılırken sınırda yanan yardım konvoylarının Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya bağlı kuvvetler tarafından yakılmadığının ortaya çıktığını belirtti. Gazeteye göre yardım kamyonlarındaki yangına, Maduro'yu protesto eden gruplar arasından atılan bir molotofkokteyli sebep oldu.