TIMELINE

14 Eylül 2019
İlk eşi bakın kim çıktı? Tacının elinden alınmasına neden olmuştu...
Magazin dünyasında yaptığı her hareket ile olay yaratan Hülya Avşar adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğini 2005 yılında sonlandırmış daha sonra iş adamı Saadettin Saran ile yaşadığı aşkla herkesi şaşırtmıştı. Herkes Kaya Çilingiroğlu'nu Avşar'ın ilk eşi olarak sanıyor fakat Avşar'ın ilk eşi bakın kim çıktı. Hülya Avşar'ın tacının elinden alınmasına neden olan eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? Hülya Avşar, 10 Ekim 1963 yılında Türkiye-Balıkesir'de dünyaya geldi. Annesinin adı Emral, babasının adı Celal'dir. 1982 yılında düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. Hülya Avşar'ın 1983 yılında oynadığı Haram adlı film hayatının dönüş noktası oldu. İşte Hülya Avşar'ın merak edilen ilk eşi ve hayatı...
14 Eylül 2019
Maltepe'deki feci kazada o detay ortaya çıktı!
D-100 Karayolu, Maltepe ilçesi Altıntepe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri çıkartırken kazaya karışan bir başka otomobilin kaza yerinden kaçtığı tespit edildi.
14 Eylül 2019
Zamana karşı yarış.... Son 1 hafta!
Hindistan'ın, Chandrayaan-2 uzay aracının, Ay yüzeyine iniş sırasında sinyal irtibatı kesilen Vikram modülüyle iletişim kurabilmesi için yaklaşık bir haftalık zamanı kaldığı bildirildi.
14 Eylül 2019
Eski başkanın kızı evinde ölü bulundu
Son dakika haberine göre, Eski Balıkesir Belediye Başkanı Sami Gökdeniz'in kızı avukat Ebru Gökdeniz, saat 19.40 sularında evindeki yatağında ölü bulundu.
14 Eylül 2019
İmamoğlu'nun işçi kıyımı sürüyor!
Seçimlerden önce oy kaygısıyla "İşçilere dokunmayacağız" diyen CHP'li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koltuğa oturduktan sonra vaatleri yalan oldu. Haklarını arayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirakleri İSPARK, İSTAÇ, BELTUR ve İSTGÜVEN şirketlerinde işten çıkarmaların ardından şimdi de Spor AŞ'de bir çok ismin iş akitleri feshedildi.
14 Eylül 2019
Muğla'da söndürülen yangın yeniden başladı!
Son dakika haberine göre Muğla Ortaca’da akşamüzeri yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangına, bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle güçlükle müdahale ediliyor.
14 Eylül 2019
Makasçı trafik magandası dehşet saçtı!
İstanbul Bakırköy'de D-100 Karayolu Ankara istikametinde makas attığı iddia edilen araç önce bariyerlere sonra başka bir otomobile çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.
14 Eylül 2019
İŞKUR annelere aylık 2400 TL'ye yakın destek!
Her yıl milyonlarca vatandaşa umut olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından hayata geçirilecek "İşte anne projesi" vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Projeyle 0-15 yaş aralığında çocuğu olan annelere aylık 2420 TL ödeme sağlanacak. İŞKUR'un sağlayacağı bu önemli maddi destek sayesinde anneler 26 gün üzerinden hesaplandığında günlük 80 TL'ye yakın bir destek sunulacak. Peki, işsiz annelere harçlık başvuru nasıl yapılır? İşte projeye dair detaylar...
14 Eylül 2019
14 Eylül evde bakım parası yatan iller hangileri?
Evde bakım maaşı sorgulama işlemi Eylül ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde bakım parası alan vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Bakım aylığı alan vatandaşlar, maaşların hesaba yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden rahatlıkla öğrenebiliyor. Peki, 14 Eylül evde bakım parası yatan iller hangileri? İşte maaşların yatırıldığı illerin güncel listesi...
14 Eylül 2019
2 terörist daha etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatı kapsamında PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Dün akşam saatlerinde etkisiz hale getirilen 2 terörist ile birlikte bu sayı 4'e yükseldi.