TIMELINE

03 Eylül 2019
Adana'da FETÖ operasyonu
Son dakika haberine göre Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik şafak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
03 Eylül 2019
Otomobilinizde bu uyarıyı görüyorsanız dikkat!
Otomobiller birçok kişi için günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri. Her gün milyonlarca kişi evine, işine gitmek, bazen de seyahat etmek için otomobil kullanıyor. Peki otomobillerimizdeki uyarı lambalarının ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Birçoğumuzun önemsiz sanıp dikkate almadığı o uyarılar otomobiliniz için hayati önem taşıyabilir! Her gün araç kullanan milyonlarca sürücü belki de bu işaretlerin ne anlama geldiğini bilmiyor. İşte otomobillerde bulunan araç ikaz lambaları ve anlamları...
03 Eylül 2019
İzmir'de traktörün altında kalan kişi öldü
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalan kişi hayatını kaybetti. Çiftçi'nin cenazesi, incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
03 Eylül 2019
İstanbul Fatih'te korkunç olay!
İstanbul'un Fatih ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay sırasında evinde bulunan bir kadın da seken mermilerden birisinin isabet etmesi sonucu kolundan yaralandı.
03 Eylül 2019
Fransa'da YPG/PKK alarmı!
İstihbarat birimlerinin, Suriye'de YPG/PKK saflarında yer alan Fransız aşırı solcu militanların Fransa'da saldırı düzenlenmesinden endişe ederek, bu kişileri yakın takibe aldığı belirtildi. Fransız istihbaratının Suriye'den gelen militanların tespit edilmesi ve yakalanması için Türkiye'de Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile iş birliği yaptığı vurgulandı.
03 Eylül 2019
Antalya'daki orman yangınıyla ilgili flaş açıklama
Tarım ve Orman Bakanlığı, Antalya'nın Kaş ve Balıkesir'in Erdek ilçelerindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, söz konusu yangınlarla birlikte ülke genelinde dün yaşanan 21 yangının, Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin etkili müdahalesi ile tamamen kontrol altına alındığı da kaydedildi.
03 Eylül 2019
Fotoğrafta ilk gördüğünüz şey kişiliğinizi ele veriyor!
Sosyal medyada ya da çeşitli internet sitelerinde yer alan bazı testler insanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan bu kişilik testi sosyal medyada dikkat çekerek büyük ilgi gördü. Sosyal medyada konuşulan bu kişilik testi kişilik özelliklerinize dair çeşitli detayları ortaya çıkarıyor. Belki size garip gelebilir ama pek çok internet kullanıcısı açıklamada kendi kişiliğine dair detaylar bulduğunu belirtti. İşte çok konuşulan o kişilik testi...
03 Eylül 2019
Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak?
ATV ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz'in 3. sezonu için bekleyiş devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz izleyicileri yeni sezonun hangi tarihte yayınlanacağını merak ediyor. Bu kapsamda arama motorlarında Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak sorusu çok araştırılanlar arasında bulunuyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte yeni sezona dair detaylar...
03 Eylül 2019
PKK'ya Hakkari'de 'Kıran' darbesi
Kıran Operasyonu kapsamında, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nca Hakkari'nin Kazan Vadisi'nde gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
03 Eylül 2019
YKS ek tercihler ne zaman başlayacak?
YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte herhangi bir üniversite yerleşemeyen adaylar heyecanla bu soruya yanıt aramaya başladı. Hayalindeki üniversiteye gitmek isteyen adaylar ikinci tercih dönemini bekliyor. Peki, 2019 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte YKS ek tercihlerine dair detaylar...