TIMELINE

05 Eylül 2019
Dünyanın en iyi havalimanları açıklandı! İstanbul...
The Africa Logistics dünyanın iş anlamında en başarılı havalimanlarını açıkladı. Havacılık sektörünün merakla beklediği listeye Türkiye'den bir havalimanı da girdi. Peki dünyanın en iyi havalimanları hangi ülkelerde? Türkiye'den dünyanın en iyi havalimanları arasına giren havalimanı hangisi? İşte The Africa Logistics'ın dünyanın en iyi havalimanları listesi...
05 Eylül 2019
Uçakta iğrenç olay şoke etti! Görenler gözlerine inanamadı
Her gün milyonlarca kişi seyahat için uçak kullanmayı tercih ediyor ama planlamadıkları bir şey var o da uçaktaki "nezaketsiz yolcular"! Uçak içinde çekilmiş fotoğraflar sosyal medyayı sallıyor. Uçakla seyahat eden yolcuların bizzat çektikleri ve sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraflar rekor kırıyor. Son olarak uçak içinden görüntülediği akılalmaz bir olayı sosyal medyada paylaşan bir yolcunun o paylaşımı sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. İşte uçakta bu kadarı da olur mu diyeceğiniz, sosyal medyada paylaşım rekorları kıran birbirinden ilginç kareler...
05 Eylül 2019
"Trump aptal ve tehlikeli"
Demokrat başkan aday adaylarından Vermont Senatörü Bernie Sanders, iklim değişikliğinin önceliklerinden biri olacağını belirterek, iklim değişikliğini inkar eden ABD Başkanı Donald Trump'ın ''aptal ve ''tehlikeli'' olduğunu savundu.
05 Eylül 2019
O ülkede 5 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Endonezya'nın Kuzey Maluku eyaletinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralananın olmadığı depremin ardından halk, artçı sarsıntılara karşı uyarıldı.
05 Eylül 2019
Saman yüklü kamyon alev alev yandı
Son dakika haberine göre Ankara'da seyir halindeki saman yüklü kamyon, motor kısmından çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Yarım saatlik müdahaleyle yangını kontrol altına alan itfaiye erleri, saman balyalarını dağıtarak bir süre daha soğutma çalışması yaptı.
05 Eylül 2019
BM'den kritik açıklama: 70 bin kişinin...
Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mark Lowcock, Dorian Kasırgası'nın vurduğu Bahamalar'da 70 bin kişinin, gıda ve temiz içme suyu gibi acil insani yardıma ihtiyaç duyduğunu bildirdi.
05 Eylül 2019
Gece yarısı alev alev yandı!
Ekmek fabrikasında çıkan yangın, sıçradığı mantı fabrikasının da kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, büyük hasar gören fabrikalar kullanılamaz hale geldi.
05 Eylül 2019
Görüntüler şoke etmişti... O anne babaya gözaltı
Bursa'da, boşandığı eski karısının 12 yaşındaki kızına ve ikinci evliliğinden olan 2,5 yaşındaki çocuğuna içki içirdiği videoları gören babanın suç duyurusu üzerine eski eşi ve onun kocası Uşak’ta gözaltına alındı. Çocuklar ise devlet tarafından koruma altına alındı.
05 Eylül 2019
Maltepe'de silahlı saldırı: 3 yaralı
Maltepe'de silahlı saldırı sonucu 3 kişi yaralandı. Polis bölgede inceleme yaptı. Saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.
05 Eylül 2019
Başkan Erdoğan'dan kritik faiz mesajı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yüksek faize karşı olduğunu belirterek, "Benim faize alerjim var. Yüksek faize karşıyım. Enflasyonda 10 puanlık düşüş olurken, faizde kredilerde 8 puan, konut kredilerinde 13 puan, ihtiyaç kredilerinde 10 puan gerileme yaşandı. Bu yılın ikinci çeyreğinde ilk çeyreğine göre yüzde 1,2 oranında bir büyüme oranı yakaladık." dedi.