TIMELINE

27 Eylül 2019
İstanbul'daki deprem sonrası 106 artçı sarsıntı oldu
İstanbul'da dün öğle saatlerinde meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından, en büyüğü 4,4 olan 106 artçı sarsıntı daha meydana geldi. Deprem nedeniyle kalp krizi geçiren 1 vatandaş hayatını kaybederken, 43 kişi de yaralandı.
27 Eylül 2019
Sakarya'da bugün okullar tatil mi?
Sakarya'da bugün okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. İstanbul'da dün öğle vakitlerinde yaşanan 6.0 şiddetindeki deprem, Sakarya'da da hissedilmişti. Sakarya'da eğitim gören öğrenciler ve aileleri okul tatili varmı, sorusuna yanıt arıyorlar. Peki, Sakarya'da bugün okullar tatil mi? 27 Eylül Cuma günü Sakarya'da deprem tatili var mı?
27 Eylül 2019
En yeni cuma mesajları
Cuma mesajları ile sevdiklerinizin cumasını kutlayın. İslam alemi, her cuma olduğu gibi bu cuma günüde öğle vakti camilere akın ederek cuma namazını idrak edecekler. Cuma namazı öncesinde cuma mesajları ile cuma tebrikleri yapılacak. Sayfamızda en yeni resimli cuma mesajlarına ulaşabilirsiniz. İşte resimli, hadisli ve dualı cuma mesajları...
27 Eylül 2019
İstanbul'da depremin ertesi günü hayat böyle başladı
İstanbul'da dün öğle saatlerinde meydana gelen depremin ardından birçok vatandaş geceyi sokaklarda ve parklarda geçirdi. Gece boyunca dışarıda olan İstanbullu, günün ilk saatlerinde uyanarak eşyalarını evlerine taşıdı.
27 Eylül 2019
İstanbul'da depremden dolayı okullar tatil mi?
Okullar bugün tatil mi? Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, İstanbul'da dün yaşanan 6.0 şiddetindeki depremin ardından bugün okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili resmi makamlardan açıklama geldi. Peki, bugün okullar tatil mi? İstanbul'da depremden dolayı 27 Eylül Cuma günü okullar tatil mi?
27 Eylül 2019
Volkswagen Türkiye'ye fabrikayı ne zaman açacak? Alman devi tarih verdi
Uzun süredir Türkiye'ye fabrika açması beklenen Volkswagen'in Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Tostmann yeni yapılacak yatırımla ilgili açıklamalarda bulundu. Tostmann, "Volkswagen Türkiye'de üretim tesisi için son görüşmeleri yürütüyor." dedi. Geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına katılan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da fabrika kurulumu için görüşmelerin son aşamada olduğunu açıklamıştı.
27 Eylül 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında son dakika... Saudi Aramco petrol üretiminin, geçen haftalarda petrol tesislerine yönelik saldırının ardından toparlanması ile altın fiyatlarında hareketlilik yaşandı. Bu gelişmeler ile altın fiyatlarında aşağı yönlü seyir izlendi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 27 Eylül canlı altın fiyatları...
27 Eylül 2019
Yeni Turizm Yasası’na Thomas Cook modeli
İngiliz turizm şirketi Thomas Cook'un iflasının sektördeki yankıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde iflas eden şirketin iflasının ardından devreye giren sigorta sistemi ile yurt dışında bulunan İngiliz vatandaşlar özel uçaklar aracılığı ile ülkesine döndü. Bu sistemin Türkiye'de de uygulanması için çalışma başlatıldı.
27 Eylül 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın faiz indirimi açıklamaları sonrası 5.70'in altına indi. Dünkü işlem gününde dolar kuru en düşük 5.6484 lira ve en yüksek 5.6967 lirayı gördükten sonra, 5.66 - 5.67 lira aralığında işlem gördü. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 27 Eylül güncel döviz kurları...
27 Eylül 2019
1200 TL'ye aldığı Ford Mustang'i böyle restore etti! İşte ortaya çıkan muhteşem sonuç...
Hurda halde olarak 1200 TL'ye aldığı efsane otomobil Ford Mustang'i 8 milyon liraya satan adam sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaptığı modifiye ile otomobili adete tanınmaz bir hale getiren otomobil sever görenleri adeta şaşkına çevirdi. İşte modifiye ile gelen ve ortaya çıkan muhteşem otomobil...