TIMELINE

02 Eylül 2019
Kas yapan besinler açıklandı!
Sağlıklı ve kaslı bir vücuda sahip olmak birçok insan için olmazsa olmaz. Uzmanlar kas yapan en iyi besinleri sıraladı. Ancak uzmanlar yalnızca bu besinleri tüketmenin yeterli olmayacağını, spor da yapmak gerektiğini belirtti. Peki kaslı bir vücuda sahip olmak için nasıl beslenmek gerekir? Hangi besniler kas yapar? İşte uzmanların açıkladığı kas yapan besinler listesi...
02 Eylül 2019
Kabus giderek yaklaşıyor
ABD'nin güneydoğu sahillerine yaklaşan Kategori 5 seviyesindeki Dorian Kasırgası, Bahamalar üzerinde etkili olmaya başladı. Dorian, Bahamalar'ı vuran bugüne kadarki en şiddetli kasırga olarak kayıtlara geçti.
02 Eylül 2019
Altın zengini ülkeler açıklandı! Bakın Türkiye kaçıncı sırada
Dünya Altın Konseyi, en büyük altın rezervine sahip ülkeleri açıkladı. Dünya Altın Konseyi'nin açıkladığı raporda Türkiye'nin sıralaması bir önceki döneme göre yükseldi. Türkiye böylece bir önceki sıralamada gerisinde olduğu İngiltere'nin önüne geçti. Peki Türkiye'nin altın rezervi ne kadar? Türkiye altın zengini ülkeler arasında kaçıncı sırada yer alıyor? İşte Dünya Altın Konseyi tarafından açıklanan en büyük altın rezervine sahip ülkeler sıralaması.
02 Eylül 2019
ABD'deki silahlı saldırıda ölü sayısı artıyor
ABD'nin Teksas eyaletindeki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye, yaralı sayısı 22'ye yükseldi - Polis, saldırıda bir bebeğin de hayatını kaybettiğini ve saldırganın polis tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Konuyla ilgili ilk açıklamasını yapan ABD Başkanı Donald Trump ise saldırganın akıl sağlığının yerinde olmadığını savundu.
02 Eylül 2019
Taksi ücretleri zammı yürürlüğe girdi
İBB tarafından taksimetre ücretlerine yapılan zam gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Daha önce 4 lira olan taksimetre ücreti 5 liraya, kısa mesafe ücreti ise 10 liradan 13 liraya çıktı.
02 Eylül 2019
Sibel Can hakkındaki o gerçekle herkesi şaşkına çevirdi!
Ünlü şarkıcı Sibel Can, yaptığı her paylaşım ile sosyal medyaya ve magazin dünyasına damga vuruyor. Hakan Ural ile evliliğinden 24 yaşında Melisa adında bir kızı ve 27 yaşında Engincan adında bir oğlu olan Sibel Can, genç kızlara taş çıkartıyor. Güçlü sesi ve güzel gözleri ile dikkat çeken başarılı sanatçı Sibel Can'ın özel hayatı sevenleri tarafından mercek altına alındı. Sibel Can'ın gerçek ismini duyan hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte güzel şarkıcı Sibel Can ve diğer ünlülerin gerçek isimleri...
02 Eylül 2019
Edirne'de feci kaza! Çok sayıda yaralı var
Edirne'nin Keşan ilçesinde düzensiz göçmenleri taşıyan aracın kaza yapması sonucu 14 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralılar, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
02 Eylül 2019
Rize’de kaybolan 6 kişinin yakınları hastaneye akın etti
Rize’de kendilerinden haber alınamayan 6 kişilik grubun bulunmasının ardından yakınları hastaneye akın etti.
02 Eylül 2019
Galatasaray transferi KAP'a bildirdi
Galatasaray, Mbaye Diagne’nin geçici transferi konusunda Club Brugge ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Mbaye Diagne’nin geçici transferi konusunda Club Brugge NV ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.
01 Eylül 2019
Dünyanın en zor asker eğitimi! Türkiye yine zirveye oturdu
Dünya üzerinde orduların askerlerine verdiği eğitimler, internette çok sık araştırılıyor. Askerler güven atışından, elleri kolları bağlı bir şekilde su dalışına kadar ölümle burun buruna geliyor. Eğitimler sırasında olası bir ölüm olayının gerçekleşmemesi için yoğun önlemler alınıyor. Peki dünyada en zor askeri eğitimi veren ülke hangisi? Türk ordusu askerine hangi eğitimleri veriyor? İşte askeri eğitimlerden çekilmiş karelerle zorlu ordu eğitimleri...