TIMELINE

28 Eylül 2019
Kredi kartı kullananlar dikkat!
Merkez Bankası’nın kredi kartı işlemlerinde uygulanacak faiz oranlarının düşürülmesi kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 1 Ekim’den itibaren geçerli olmak üzere Türk Lirası ve yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak faiz oranlarını indirdi.
28 Eylül 2019
Müge Anlı reyting rekortmeni dizide oynamış! Yıllar sonra ortaya çıktı...
Müge anlı o dize oynamış... atv ekranlarından yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla Türkiye'nin gündemini belirleyen Müge Anlı herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan ve yıllardır zirveden inmeyen fenomen programı ile ses getirmeye devam eden Müge Anlı yeni sezona eylül ayında başladı. Müge Anlı hayranları ünlü sunucu ile ilgili merak edilenlere internette cevap ararken, Anlı'nın yıllar önce dönemin reyting rekorları kıran dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldığı ortaya çıktı. İşte Müge Anlı'nın oynadığı o dizi ve canlandırdığı rol...
28 Eylül 2019
NASA ilk kez yayınladı! Mars'ta saklanan kadın mı var?
NASA daha önce görülmemiş Mars'a ait fotoğrafları ilk kez yayınladı. NASA'nın yayınladığı görüntüler sosyal medyayı salladı, dünya basınını ayağa kaldırdı. Uzay araştırmaları her geçen gün derinleşirken, NASA ilk kez yayınladığı görüntülerle herkesi şoke etti. 1958 yılında ABD Başkanı Dwight Eisenhower tarafından kurulan NASA, Mars'ta yaptığı araştırmaları hakkında bilgi verdi. Mars'la ilgili uzay araştırmaları son yıllarda iyice artarken, ortaya çıkan görüntüler olay oldu.
28 Eylül 2019
Ezel dizisinin Ömer'i herkesi şaşırttı!
TV'de reyting rekorları kıran Ezel dizisi ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Twitter'da Ezel dizisi hayranları fenomen dizinin tekrar başlaması için paylaşımlarda bulundu. Bu anlamda Ezel son günlerde yine adından söz ettirmeyi başardı. Ezel'de Ömer karakterini canlandıran ve gösterdiği performans ile adından söz ettiren İsmail Filiz sosyal medyanın gündemine oturdu. İsmail Filiz'in son halini görenler gözlerine inanamıyor. İsmail Filiz (d. 23 Mayıs 1980, Çankırı), Türk, dizi ve sinema oyuncusudur 1980 yılında Çankırı'da doğdu. Babası Ak Parti 24. Dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'dir. İlköğretimi Çankırı'da tamamladı. Liseyi Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde okudu. Ankara Başkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur.
28 Eylül 2019
İmamoğlu'ndan davet sorusuna kaçamak yanıt!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde dün sabah yapılan Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı'na davet edilip edilmediği yönündeki soruya kaçamak cevap verdi. İmamoğlu, "Arkadaşlarım orada şu anda benim. Genel Sekreter Yardımcımız ve diğer arkadaşlarımız orada." ifadelerini kullandı.
28 Eylül 2019
5,8'lik depremin ardından tedirgin eden görüntü!
İstanbul'da önceki gün meydana gelen deprem sonrası Bağcılar'da bir binada çatlaklar oluştuğu tespit edildi. Apartman sakinleri çatlaklar nedeniyle yetkililere tedirginliklerini belirterek, binanın incelenmesini istedi.
28 Eylül 2019
İşte dev derbinin 11'leri
Ülkemizin iki dev kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe, 28 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de kozlarını paylaşacak... İki takımda da derbiye özel önlemler alınırken, teknik direktörler Fatih Terim ve Ersun Yanal derbiye çıkacakları 11'lerde sürpriz değişiklikler planlıyor. Peki iki takımdaki son gelişmeler neler? İşte Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi yaşanan son dakika gelişmeleri ve muhtemel 11'ler...
28 Eylül 2019
Rusya'dan dünyaya nükleer çağrısı
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, nükleer savaşın kabul edilemezliği üzerine tüm ülkeleri ortak açıklama yapmaya davet etti. ABD’nin İran nükleer anlaşmasından tek taraflı olarak çekilerek bölgede "yıkıcı" bir rol oynadığına işaret eden Lavrov, ABD’nin yıllardır süren küresel stratejik istikrar sistemine büyük zarar verdiğini söyledi.
28 Eylül 2019
Rusya'dan "güvenli bölge" açıklaması
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan güvenli bölgeye ilişkin,'' Ankara bu isteğinde çok haklı çünkü şu an ABD'nin kontrolündeki bölgeden sızan teröristler yüzünden sıkıntı yaşıyor.'' dedi.
28 Eylül 2019
Ankara merkezli FETÖ operasyonu
Balıkesir Emniyet Müdürlüğünce bu ilin yanı sıra İstanbul, Bursa, Ordu ve Manisa'da yakalanan 7 şüpheliden 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.