TIMELINE

16 Eylül 2019
Dünyayı sarsan iddia: Marilyn Monroe'yu ABD mi öldürdü? 51. bölge ile ilgili...
Her dönem dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Marilyn Monroe'nun esrarengiz ölümü ile ilgili dünyayı sarsan bir iddia ortaya atıldı. Dönemin ABD Başkanı J.F. Kennedy ile ilişkisi olan efsane yıldızın ölümünde CIA, FBI, mafya ve Hollywood'un parmağı olduğu iddia edildi.
16 Eylül 2019
İŞKUR TYP başvuruları ne zaman?
İŞKUR TYP ile okullara hizmetli, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı yapacak. Eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte başvuruların ne zaman alınacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Gönül Demirsu'dan resmi açıklama geldi. Peki, İŞKUR TYP ile okullara hizmetli, temizlik ve güvenlik görevlisi alımı ne zaman?
16 Eylül 2019
Meteoroloji'den İstanbul ve 9 ile son dakika uyarısı
Son dakika hava durumu tahminlerine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde toplamda 10 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Yağışların İstanbul'da özellikle Anadolu Yakası'nda etkili olacağı belirtilirken, vatandaşlardan sel ve taşkınlara karşı dikkatli olması istendi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava kaç derece? İşte 16 Eylül 2019 Pazartesi Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
16 Eylül 2019
16 Eylül evde bakım maaşı sorgulama
16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak verilen evde bakım aylığının bu ay hangi illere yattığı merak ediliyor. Evde bakım maaşı sorgulama işlemleri e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Peki, 16 Eylül evde bakım parası yatan iller hangileri? e-Devlet ile sorgu işlemi nasıl yapılır?
16 Eylül 2019
Abisine sinirlendi evi kundakladı! Akılalmaz olay
Diyarbakır Kayapınar'da gece saatlerinde inanılmaz bir olay yaşandı. Abisiyle tartışma yaşayan bir kardeş, evin içerisinde bulunan kişilere aldırış etmeden evi kundaklamaya çalıştı. Evin yandığını gören aile can havliyle balkona çıkarak yardım çığlıkları atarken, komşuların araması üzerine olay yerine gelen itfaiye yangını söndürdü.
16 Eylül 2019
YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
YKS ek tercih sonuçları için kritik haftaya girildi. ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzda YKS ek tercih sonuçlarına göre kayıt hakkı kazanan adayların ne zaman kayıt yapacağı bildirildi. Buna göre sonuçların hangi gün açıklanacağı gündeme geldi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte dikkat çeken o detay...
16 Eylül 2019
Karşı şeride geçti ölüm saçtı! İstanbul'da korkunç kaza
İstanbul'da gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı civarındaki tünelde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç karşı şeride geçti ve buradan gelen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu araçlarda bulunan kişilerden 2'si öldü, 1'i ise yaralandı.
16 Eylül 2019
Tarık Akan ölüm yıl dönümünde anılıyor
Tarık Akan ölümünün 3. yılında anılıyor. Türk sineması, tarihine damga vuran en önemli yıldızlarından Tarık Akan'ı 2016 yılında kaybetti. Akciğer kanseri nedeniyle 66 yaşında aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın ünlü ismi Tarık Akan, sevenleri tarafından anılıyor. Peki, Tarık Akan kimdir? İşte Tarık Akan'ın hayat hikayesi...
16 Eylül 2019
Lüks AVM'ye ateş açan zanlılar gözaltında
İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan alışveriş merkezi ve rezidansların bulunduğu bir binaya, lüks bir araçla gelen kişilerce ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken polis yaptığı operasyonla olaya karıştığı belirtilen 3 kişiyi gözaltına aldı.
16 Eylül 2019
Suudi Arabistan açıkladı: Kısmen başlayabilir
Suudi Arabistan'ın ulusal petrol şirketi Saudi Aramco, hafta sonu gerçekleştirilen saldırı sonrası kesintiye uğrayan petrol üretiminin yaklaşık üçte birini pazartesi sonuna kadar yeniden başlatabilecek.