TIMELINE

12 Eylül 2019
PUBG'de tanıştılar! Evi terk ettiler!
Kütahya'da oturan evli kardeşler Ayşen Daşgın ile Reyhan Keçiş, eşlerine not bırakıp evlerini terk ettiler. Polis ekiplerinin izlerini Osmaniye'de bulduğu kardeşler, son yılların en popüler online oyunu olan PUBG'de tanıştıkları H.Y'nin yanında bulundu. Verdikleri ifadede evlerine dönmek istemediklerini söyleyen kardeşlerin Kütahya'ya çağırdıkları H.Y. tarafından bir araçla Osmaniye'ye geldikleri de belirlendi.
12 Eylül 2019
Muayene olmaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı
Sağlık problemleri için hastaneye giden bir kişi, röntgen cihazında gördükleri karşısında hayatının şokunu yaşadı. İşte doktorları bile şaşırtan birbirinden ilginç röntgen görüntüleri...
12 Eylül 2019
12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri?
12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Bakıma muhtaç hasta, engelli kişilere bakanlara devlet tarafından bakım aylığı veriliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın denetiminde verilen evde bakım maaşının bu ay hangi illere yattığı merak ediliyor. Peki, 12 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte e-Devlet giriş ile evde bakım aylığı yatan iller sorgulama...
12 Eylül 2019
ABD'den Çin'e uygulanacak ek vergiye erteleme
ABD ile Çin arasında yaşanan ticaret savaşlarında iki ülkeden de yumuşama sinyalleri geldi. ABD, Çin'den ithal edilen 250 milyar dolar değerindeki ürünlere yönelik gümrük vergisinin artırılma kararını erteledi.
12 Eylül 2019
ABD'den PKK'ya komando eğitimi!
Türkiye ile ortak devriyede bulunan ABD'nin PKK ile de devriye attığı ortaya çıktı. Dün iki ABD’li komutan Şanlıurfa’da temas yürütürken, ABD Merkez Kuvvetlere (CENTCOM) bağlı Özel Operasyon Komutanlığı, Suriye’de PKK’lı teröristlere “komando eğitimi" verdikleri görüntüleri Twitter’da paylaştı.
12 Eylül 2019
Tam 1 milyon 145 bin! Sonuçlar açıklandı...
Sayısal Loto sonuçları için bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi tarafından 11 Eylül'de gerçekleştirilen Sayısal Loto oyununun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye tutarı 1 milyon 145 bin 291 lira olarak açıklandı. Çekiliş tamamlandı ve sonuçlar hemen duyuruldu. Peki, Sayısal Loto'da şanslı numaralar neler? İşte 11 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları...
12 Eylül 2019
Meteoroloji'den 12 il için son dakika yağış uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Meteoroloji'den yayınlanan tahminlerde havanın Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Rize çevreleri ile Denizli'nin güney kesimleri, Antalya'nın batısının iç kesimleri, Hatay'ın batı ilçeleri, Samsun'un iç ve doğu kesimleri, Ordu'nun iç ve batı kesimleri, Giresun ve Trabzon'un iç kesimleri ve Artvin'in kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey ilçeleri ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı olacağı belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte 12 Eylül 2019 Perşembe hava durumu tahminleri...
12 Eylül 2019
Hindistan'dan skandal hamle! Müslümanlar için toplama kampı!
Hindistan'ın Assam eyaletinde vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon Müslüman’ın gözetim altında tutulacağı en az 10 toplama kampı inşa ediyor. İndependent gazetesinde yer alan habere göre, kampların her birinin üç bin kişi kapasiteli ve yedi futbol sahası büyüklüğünde olacağı belirtildi.
12 Eylül 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Altın fiyatları ECB’nin faiz kararı öncesinde 1,500 doların altında işlem görüyor. Dünkü kapanışta iç piyasada gram altın fiyatı 276 liraya, çeyrek altın 451 liraya, Cumhuriyet altını da 1,867 liraya geriledi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar oldu?
12 Eylül 2019
Korkunç ihtimal! Terör saldırılarında kullanılabilir
Yunanistan'da donanmaya ait askeri bir üsten "tanksavar füze, mayın, el bombası ve mühimmat" kaybolduğunun tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturmada, silahların terör saldırılarında kullanılmak üzere çalındığı ihtimali üzerinde duruluyor.