TIMELINE

06 Eylül 2019
İşte Yenikapı'daki lüks araç şovunun gerçek yüzü
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tamamına yakınını hizmet araçlarının, minibüs, kamyon-kamyonetlerin oluşturduğu çok sayıda aracı Yenikapı’ya çektirdi. Makam aracı denilenler hizmet aracı, lüks araç diye getirilenler CHP'li vekilin aracı, yenikapı diye servis edilen fotoğraflar Kapıkule Sınır Kapısı çıktı. Çok fazla araç var diye yapılan israf algısı da CHP'li belediyelerdeki kişi başına düşen araç sayısının daha fazla olduğunun ortaya çıkmasıyla ellerinde kaldı. İşte 3 dakikada Yenikapı'daki "lüks araç" şovu gerçeği...
06 Eylül 2019
İşte dünyanın en değerli para birimi
Ekonomide yaşanan gelişmeler ve ticaret savaşları, ülkelerin para birimlerini de etkiliyor. Özellikle ABD ve Çin arasında yaşanan gelişmeler para birimlerinin değerlerinin dalgalı bir şekilde seyretmesine neden oluyor. Dünyanın en değerli para birimlerini inceleyen B2Press'in araştırmasının sonucunda, en değerli 10 para birimi belli oldu. İşte o liste...
06 Eylül 2019
Ataşehir'de iş yeri yangını
İstanbul Ataşehir'de, 3 katlı kafe ve restoranda çıkan yangın ağır hasara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu alevler söndürüldü. Yangında binanın birinci ve ikinci katı tamamen kullanılamaz hale geldi.
06 Eylül 2019
Abdullah Mursi'nin cenazesi defnedildi
Eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin çarşamba akşamı vefat eden küçük oğlu Abdullah Mursi'nin cenazesi, sıkı güvenlik önlemleri altında yalnızca ailesi, amcaları ve birkaç yakın arkadaşının katılabildiği törenle babasının cenazesi gibi gece toprağa verildi.
06 Eylül 2019
Beyoğlu'nda silahlı saldırı
İstanbul Beyoğlu Mahmut Şevketpaşa Mahallesinde bir börekçide 2 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
06 Eylül 2019
Korkunç olay! Gözyaşlarını tutamadılar
Ordu'nun Ünye ilçesinde seyir halinde ilerleyen otomobil yanarak küle döndü. Aracının küle döndüğünü gören araç sürücüsü Sezai Bal ve yanındaki ailesi göz yaşlarını tutamazken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
06 Eylül 2019
AK Parti'den Davutoğlu ve 3 eski vekile tebligat
AK Parti, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk ettiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı’nın sözlü ve yazılı savunmalarını almak üzere tebligatlarını gönderdi.
05 Eylül 2019
Tartıştığı kocasını keserle öldürdü
Konya'da, Fadik Sağdıç (46), tartıştığı eşi Veysel Sağdıç'ı (53) başına keserle vurarak öldürdü. Fadik Sağdıç ise polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemenin ardından Veysel Sağdıç'ın cansız bedeni otopsi için Konya Numune Hastanesi Morguna kaldırıldı.
05 Eylül 2019
İngiltere'den flaş açıklama! "Endişe verici"
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İran'ın nükleer araştırma ve geliştirme sınırlarını askıya almasının son derece endişe verici olduğunu açıkladı.
05 Eylül 2019
Euronews ve Halk TV'den inanılmaz Yenikapı yalanı!
İBB Başkanı İmamoğlu, Yenikapı'ya 'lüks makam aracı' diye zabıta, aşevi ve dondurucu araçları ile diğer bazı hizmet araçlarını getirterek bir siyasi şova imza atmıştı. Halk TV ve Euronews ise İmamoğlu'nun algı operasyonunu desteklemek adına etik dışı bir yalana başvurarak 'Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki araç kuyruğu' fotoğrafını 'Yenikapı' fotoğrafı diye servis etti.